| iuliyyhappy777 a întrebat:

Fetelor v-ati luat vreodata un vibrator pentru clitoris? Daca da e bun? Ce imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Da, e preferatul meu. Nu stau in Ro dar incearca ceva suction cup sau pur si simplu vibrator micut special pentru clit, nu mare ca e mult prea puternic

42 răspunsuri:
| Ionut2456 a răspuns (pentru Miruna333):

Dar există diferență între vibrator și să faci sex? Dacă vrei să-mi răspunzi mai detaliat te rog.

| Miruna333 a răspuns (pentru Ionut2456):

Normal, e o diferenta de la cer la pamant. E ca si cand ti-ai baga-o intr-o jucarie sexuala (vagin) guma, daca stii despre ce este vorba, si cand o bagi intr-un vagin adevarat.

| RAY a răspuns:

Pacat ca traim in evul mediu, de ce sa fie rusinos ca o fata vrea sa iti cumpere un vibrator? femeia nu e propietatea barbatilor

Dar orgasmul îl ai repede când folosești vibratorul? Ajungi la 10-15 minute sau în mai puțin timp? Dar folosești doar vibrator pentru clitoris? Ca din câte știu sunt vibratoare și pentru vagin.

Cu jucarie speciala pentru clit in 2 min. Normal, exista juc si pentru exterior si pentru interior

Dar ce preferi între o partidă de sex și un vibrator? Sincer

Normal ca sex, nu se compara

Dar e adevărat ca dacă e dur plăcerea e mai intensă? Și dacă e mai groasă se simte mai bine?

Da la ambele

Dacă o fata te invită pe la ea sau vine pe la tine și tu nu îi faci nimic crezi ca te consideră prost, pămpălau? Te invită sau vine ea la tine ca să faceți sex?

Vezi daca vrea mai intai, intrebi, nu sari direct. Vezi ce semne iti da si ea, daca nu esti sigur, intrebi

Dar cam ce semne dă o fata când are chef și vrea?

Întrebări similare