Depinde de fata, dar nu iti recomand daca sunteti la inceputul relatiei, o sa te refuze.Sa acumulati putin timp, sa o cunosti mai bine, sa vorbiti foarte deschis.Si nu-i spune ce rei sa-i faci pentru ca o sa se sperie daca nu i-a mai facut nimeni.O mangai o saruti pe gat, pe burtica apoi mergi jos
Simplu, ca si cum ai linge inghetata.
Oricarei fata dezinhibata ii place, celelalte ori n-au incercat, ori fac pe "inaborabilele".
CIudata intrebare si nu stiu cum sa o iau... Sa ni-se faca de un baiat sa sau bagam botu la una intre picioare si subliniez (O fata)...
Daca este sa o lingere putin acolo la o fata eu unu personal nu vad nici o problema atata timp cat e spalata si ingrijita fata... mai ales sa ai o virgina si tu sa fi primul eu personal nu vad absolut nici o problema
P...
Pai,in cazul acesta trebuie sa le intrebi pe cele mai mari domnisoare in viata, domnisoara fuego sau jastin baiber, ele stiu cel mai bine cum sta problema
)
Nu.Sunt cat se poate de sincera.Sexul oral este super scarbos. Nu, nu mi-e rusine.
Pai... sincera sa fiu, nu prea, dar... daca ai ca si mine 12 ani nu ai avea de ce sa pui intrebarea asta!
![]()
Bine.e normal ..este varsta curiozitatii
Cata ipocrizie sexul oral e ceva dat de la Dumnezeu ceva divin pentru o placere extrema asa ca nu mai ziceti ca nu ati face sau ca nu ati vrea sa va faca cineva
Muntean_Petru_Gabriel_1978 întreabă:
anonim_4396 întreabă: