| IveyKires a întrebat:

Hei. Sunt nedumerită în privinţa prezervativelor. Ceea ce mă nedumireşte este dimensiunea. Am încercat să mă documentez şi tot ce am reuşit să fac este să mă bag mai mult în ceaţă.
Am citit undeva că numărul scris pe pachetul de prezervative nu reprezintă de fapt şi dimensiunea penisului.
de exemplu: un penis de 11, 6 cm ar trebui să îşi cumpere un pachet pe care scrie 53 mm.
Deci pentru unul de 18 cm, ar trebui unul de 90 mm? Şi un pachet de 80 mm pare puţin cam absurd.(şi prin absurd mă refer la faptul că numărul pare prea mare).
Mulţumesc pentru eventualele lămuriri.

6 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu contează dimensiunea mă neapărat.La unele se potrivesc.

| Holiday a răspuns:

Cei 53mm n-au nici o legatura cu lungimea. Este vorba de diametrul penisului, pana la diametrul acela prezervativul e sigur, adica nu exista riscul sa se rupa.

| sofisis a răspuns:

Acei milimetri se refera la circumferinta penisului, nu la lungime.

| Holiday a răspuns (pentru sofisis):

Bati campii! Ia masoara-ti circumferinta unui deget sa vezi ca e mai mare de 53 mm, sau foarte aproape, ma indoiesc ca ai penisul cat degetul de gros...e vorba de diametru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pe pachet scria "Folosirea prezervativului de catre persoane sub 18 ani este interzisa", nu-i asa ca faceai sex doar cu baieti de pese 18 ani?

| Vektor a răspuns:

Lungimea prezervativului nu conteaza pentru ca il rulezzi cat trebuie..totusi un penis de 18cm+ ma indoiesc ca va incapea cu totul intr-un vagin.

la diametrul prezervativului sa fie problema cat de cat.