| DumitruAndreea a întrebat:

Hei,TPU! Am o problema.Totul a inceput anul trecut.In prima zi de scoala,cand am vazut cine ne este dirginta nu am stiut ce parere sa-mi fac. Timp de cateva luni am detestat-o,pur si simplu imi displacea, dar cu timpul am aflat ce fel de peroana este.Eu sunt o persoana neinteleasa de nimeni,nici macar de familie.Familia ma considera pe mine oaia neagra,dar eu nici macar nu ma cunosc cu adevarat...Ea a fost singura persoana care ma ingeles(diriginta). Intr-o zi cand mai mult de juma de clasa nu si-a facut tema,s-a enervat ca treaba se tot repeta mereu, asa ca le-a dat 3 celor care nu si-au facut-o.Asta a dus catre ura a catorva persoane.Asta s-a raspandit usor, usor.La final de an,la premiere, m-am convins ce fel de persoana este.Adica opusul primei pareri.Chestia este ca pe la jumatea verii am cazut intr-o depresie din cauza asta.La inceput de an am revazut-o,desi speranta era pierduta, caci este angajata temporar.I-am spus indirect ca as vrea sa-mi fie mama.asta stiu ca-i dincauza ca nimeni nu ma cunoaste si nu ma intelege.
1.Ce as putea face sa imi sting sentimentele de mai sus fata de ea?
2.Cum as putea face sa nu sufar, caci cred ca acesta este ultimul an in care o s-o mai vad?
3.Cum as putea sa ma indepartez de ea? Am incercat, dar nu reusesc. crying((((
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Maya2014 a răspuns:

Nu e deloc usor sa te simti marginalizata de propria familie si eu o stiu foarte bine pentru ca am fost ca tine. Parerea mea e sa tii legatura in continuare cu ea, sa-i spui ce simti.Nu e nimic rau sa gasesti in cineva sprijinul si afectiunea de care ai nevoie.

| DumitruAndreea explică (pentru Maya2014):

I-am spus, dupa care mi-a tinut o morala cum face in general.Mi-a spus niste lucruri care m-a pus pe ganduri...Dar legatura n-o s-o mai pot tine, desi incerc din rasputeri... :'(

| Maya2014 a răspuns (pentru DumitruAndreea):

De obicei adultii au morala in sange laughing Ea vede cu alti ochi situatia si incearca sa te ajute in felul ei.nu o lua in nume de rau. Uite, vreau sa mai vorbim. Eventual pe facebook sau pe privat, cum doresti.Cine nu este implicat direct nu va intelege niciodata ce simti.

Stiu.Niciodata nu i-am luat vorba in nume de rau pentru ca stiu ca are intotdeauna dreptate.Am luat de fiecaredata in calcul ceea ce a spus si avea dreptate.Mi-ar face placere sa mai vorbim.Pe facebook intru mai des.Sunt Andreea Dumitru si am aceeasi poza ca si aici, caci ma loghez cu fb.Deci daca vrei...

A da, spune-mi si numele tau de fb ca sa stiu cui accept cererea.

| Maya2014 a răspuns (pentru DumitruAndreea):

Iti trimit mesaj.nu vreau sa public

11 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Ai discutat vreodata cu psihologul scolii? Sa stii ca si ala te intelege si te poate sfatui ce sa faci in continuare. Ai mai putea si avea o discutie cu dansa in care sa ii spui ca vrei sa o ajuti des la unele treburi casnice. Poate accepta. Tu ai nevoie de afectiune, nu sa respingi acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Parerea mea e ca esti prea mica ca sa stii ce-s alea sentimente adevarate nu vreau sa judec pe nimeni doar imi zic parerea. Daca vrei sa-ti stingi sentimentele fata de ea asteapta fiindca o sa mai dai de persoane care or sa te inteleaga
2.Treci peste pana la urma majoritatea lucrurilor se duc asa ca fii tare
3.Incearca in toate modurile posibile apuca-te de un sport orice dar totusi ai si tu parinti si ei te iubesc asa cum esti si tu ar trebui sa-i iubesti la fel de mult cum te iubesc ei pe tine fiindca ei nu te-ar schimba niciodata cu nimeni asa ca nu-ti mai dori sa-ti schimbi mama..Si stai fara grija mai sunt persoane care te inteleg dar inca n-ai dat de ele..Multa bafta!

| Florian000 a răspuns:

1.Gasesteti un iubit. Iti strici viata daca devii gay/lesbi.
2.Nu te mai gandesti la asta si te bucuri de timpul ramas.
3.Cauta o activitate asa cum am zis si la 1. vreun sport sau jocuri video care sa iti distruga timpul timp de un an. nu stiu zic si eu rolling on the floor

| Maya2014 a răspuns (pentru Florian000):

Zici prost! Tu nu prea stii sa citesti sau n-ai citit tot. Fata a zis clar ca si-ar dori sa-i fie mama nu ca e indragostita de ea.Mare e gradina ta, Doamne...

| Florian000 a răspuns (pentru Maya2014):

Ho ca nu am omorat pe nimeni. in plus oamenii nu ar trebui sa caute raspunsuri pe net ci sa treaca pe la un pshiolog

| Maya2014 a răspuns (pentru Florian000):

Ai fi surprins sa afli ca adolescenta e cea mai periculoasa perioada.Copii se simt neintelesi, marginalizati si ajung sa faca lucruri periculoase.Stii vorba aia: "Pana la Dumnezeu te mananca sfintii".Se aplica si in cazul acesta.Psihologul e doar axat pe meseria lui, totul e robotizat, calculat in cazul lui.Una e sa primesti un sfat de la persoane, indiferent prin ce mijloace si una e sa te duci sa facii mii de sedinte la psiholog cu bani multi si sa nu te ajute prea mult.