| Kitty3D a întrebat:

:* cum se face ca unele fete arata atat de matur? As vrea si eu sa par mai matura comportamentul este matur mi s-a mai spus si sunt dezvoltata dar fata nu ma prea face asa matura. Ce as putea sa fac? cum ar trebui sa ma machez sa imi fac parul [ daca se poate si filmulete sau poze thx ] Si va rog fara raspunsuri de genu fi ceea ce esti sau dc vrei sa te schimbi doar ajutati-ma. funda si voturi bune. xoxo :* [ scuze d categorie. ]

Răspuns Câştigător
| SkyFly a răspuns:

Salut! Nu cred ca vei putea face ceva, de ce? Pentru ca din pacate nu noi hotaram cum aratam. Si eu arat cu 4-5 ani mai putin decat am. Arat a copil desi nu mai sunt unul. Nu ma incanta dar nu pot schimba acest lucru. Uneori e un avantaj, alteori esti privit ca un copil si poate din acest motiv nu ai dreptul la replica sau la ati expune punctul de vedere. Schimbarea pe care ti-o doresti tu e schimbarea pe care altii o renega. Sunt persoane care au 20 de ani si arata de 25, poate 30. E destul de incomoda aceasta situatie.
Si sa iti raspund totusi la intrebare, poti sa mergi la un salon si sa iti gasesti o tunsoare care sa te "maturizeze", iar in privinta machiajului cauta unul simplu, natural, nu iti umple fata inutil cu farduri, pentru ca mai tarziu poate vei regreta. Cauta de asemenea si o imbracaminte mai putin sport sau baby-doll in culori neutre.
Si inca ceva, gandirea maturizeaza fizicul, daca esti matura psihic probabil ca acest lucru se va reliefa si in fizicul tau.
Sa ai o zi frumoasawinking
P.S. Ce varsta ai?

6 răspunsuri:
| AnNe a răspuns:

Ei bine sa stii ca poti prin simplul tau comportament sa pari matura deoarece sunt persoane ce arata matur dar nu isi respecta principiile si responsabilitatile si prin acest comportament dovedesc imaturitatea fi responsabila gandeste matur iar asa vei dovedi cu adevarat ca esti matura

| 5123fsda a răspuns:

Fetele par mai mature pentru ca se dezvolta mai repede! Asteapta si tu si o sa vezi...dar depinde de fata

| Lword a răspuns:

Buna! E foarte normal sa-t doresti sa par mai matura decat varsta pe care o ai. Sincer si eu am avut problema asta. hmm ai auzit de Dolly Christ? Vedeta myspaceului. Fata ei seamana cu cea a unei papusi de aicea vine si porecla de Dolly Christ numele ei adevarat este Vanessa Barbara. Ea totusi a reusit sa se floseasca de aceasta trasatura si a ajuns foarte populara. uite aici profilul ei de myspace unde o sa gasesti mai multe poze cu ea. http://www.myspace.com/dllychrst/photos. Sper ca te-am ajutat multa bafta!

| degette_1911 a răspuns:

Este si cum te aranjezi, dar mai tine si de sex

| nIMic_3176 a răspuns:

Pumni in fata, ochi vineti. Vei parea casatorita, chiar laughing

| sixteen16 a răspuns:

Nu incerca sa pari matura, ai timp destul sa pari si sa fii matura. bucura-te cat mai poti de naturalete si inocenta. crede-ma e mai bine asa!