| RadXx a întrebat:

Hei TPU,dc oare este lumea asa nesimtita,mi-a dat o fata add pe face si a zis ca ii plc de mine in bataie de joc,eu chiar consideram adevarat,am fost un prost,toti si toate fetele ma considera un tocilar al calculatoarelor dar nu ma pot intelege deloc,nu exista nici macar o persoana,o fata care sa ii pot adresa ceea ce simt si ma nelinisteste nu neaparat parintii,toti zic sa ma trezesc la realitate dar din cate am observat ei nu sunt treziti la realitate,ma simt diferit de toata aceasta lume nu exista cineva cu care sa ma inteleg sau sa pot vb fiindca oriunde dau numai si numai de golani sau nesimtite sunt o fire >karmica----un echilibru corp si suflet,toti ma considera diferit, nu vreau sa ma schimb pentru ca imi plc firea mea, nu stiu ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| Annayra2001 a răspuns:

Asta esti tu, cine te place, te place asa cum esti, nu trebuie sa te schimbi, dar stii ce am auzit si sigur o sa te incurajeze? Ca D-nezeu ne-a dat 2 ochii pentru a vedea, 2 urechi pentru. a auzi, 2 maini pentru. a lucra 2 picioare pentru. a merge dar dc ne-a dat doar 1 inima?
Pentru ca a dat-o altcuiva ca noi sa o gasim! Asta inseamna ca fiecare are un suflet-pereche! Stai linistit...imi dai fb-ul tau?

| RadXx explică (pentru Annayra2001):

Ti-l dau dar pe pv si dc?happy

24 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si daca nu gasesti una in viitor calculatorul va fi speranta pentru care o ai in viata, dale in colo de femei pentru ca multe sant pe interes iar cele bune dispar repede.

| Gabica a răspuns:

Asta esti tu si e foarte bine faptul ca nu vrei sa te schimbi.Iar faptul ca o fata si-a batut joc de tine nu e surprinzator,li se intampla asta si "smecherilor",nu te poti invinovati.
Oamenii din ziua de azi se dau in vant dupa ambalaje si ii doare fix in cot de sentimentele,parerile oamenilor.
Si,in plus,ma enerveaza persoanele care folosesc cuvantul "tocilar" fara sa stie de fapt ce inseamna, adica o persoana care invata si invata incotinuu si nu retine mai nimic, sau spune tot ca papagalul si nu poate sa scoata vreo idee...
Daca tie iti place asa cum esti, de ce sa iti pese de parerea celorlarti? Cu siguranta vei gasi pe cineva care sa te aprecieze, mai ai mult de trait..Don't worry, be happy!

| RadXx explică (pentru Gabica):

Chestia este ca eu nu sunt smecher...

| Gabica a răspuns (pentru RadXx):

Nici nu am zis ca esti, mai ales ca eu nu folosesc cuvantul asta decat in sensul lui ironic.

| RadXx explică (pentru Gabica):

K

| RAY a răspuns:

Eu cred ca esti depedent de pc si nu ar fi rau daca ai incerca sa urmezi sfaturile lor, degeaba esti incapatanat nu vei evolua inspre bine, daca esti chiar asa credul e clar ca traiesti in lumea iluziatoare a pc-ului, lasa pc-ul dal naibi e pierde de timp, esti tanar ocupati timpul cu altceva, fa-ti o prietena, fa sport, acum serios ce castigi ca stai pe pc? uite din propie experienta tio spun ca 99% din timpul meu petrecut pe net a fost timp pierdut

| Cosmin86 a răspuns:

Cati ani ai?

| RadXx explică (pentru Cosmin86):

Scuze pentru atunci dar nu am intrat prea mult pe TPU si pe intrebarea asta de mult timp dar am 14 ani tongue

| WhiteLife a răspuns:

Tie iti pate place felul in care esti, poate esti mai corect, dar oamenii corecti si diferiti vor fii intotdeauna priviti altfel.
Nu iti zic sa te schimbi, nici sa rtamai asa, cea mai importanta este decizia ta. Dar daca ramai asa iti va fi destul de greu sa fii integrat intr-un grup, sau sa-ti gasesti o prietena.
Cred ca vei avea mult de suferit, pentru ca e greu sa fii diferit. Daca cei din jurul tau nu se schimba, ei te vor resinge tot mai mult, incetul cu incetul.

Nu uita! Ese Cineva care te intelege si te iubeste: Dumnezeu. orice alegere vei face, El va contiuna sa te iubeasca!

| Larisssaa a răspuns:

Bună.
Ai dreptate. Nu te schimba, sunt sigură că vei cunoaşte şi tu pe cineva care să îi placă de tine. Până la urmă toţi avem ceva special în noi.
Baftă.

Răspuns utilizator avertizat
| stef112 a răspuns:

Eu ma kkm unpic in ura eibig grin!

| SecretLady91523 a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbi, nu la tine e problema. O sa fiu acum una dintre acele persoane care iti spune un proverb pentru a te face sa te simti mai binelaughing. Nu te schimba ca alti sa te placa, fii tu si persoana potrivita se va indragosti de tine(ceva gen)thinking Si eu imi aud vorbe gen pentru ca am 15 ani si sunt o fire extrem de copilaroasa(vorbesc mult despre curcubee si unicornii)laughing...cu toate aste am toate persoanele necesare in jurul meu care ma iubesc tocmai pentru persoana care sunt. Ceea ce trebuie tu sa faci e sa nu ii bagi in seama si sa iti vezi de ale tale, vei gasi persoane pe aceeasi lungime de unda cu tine.big grin

| Ðσℓℓɴιηנα a răspuns:

O sa-ti gasesti pe cineva care sa te iubeasca si sa te pretuiasca asa cum esti, sa nu te schimbe, dar poate nu azi, nu maine, dar in timp da tongue Ai rabdare. Si apropo, a fi diferit nu e un defect.

| MetalheadSatan666 a răspuns:

Sa nu te schimbi, o sa iti vina si tie clipa cand vei avea prieteni o iubita care sa te aprecieze asa cum esti, nu ca alti nesimtiti cu, capul in aer.

| Elenutxz19999 a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbiwinking asa am facut eu si mi-a parut rau, si chiar daca am facut-o am atras multi prieteni falsi deci. fi cum vrei tu. Cand te simti suparat asculta muzica si asta te va linistii, si cand treci pe langa ei punteti niste casti si asa nu mai auzi ce-ti zic si nici nu te va afecta.Asta fac si eu si merge happy

| hitman_7179 a răspuns:

Asa sunt si eu frate dar asta e nai ce sa faci.

| xZIonutZx a răspuns:

Pai uite cum sta treaba tu esti in lumea vitruala iti petreci timpul in fata pc-ului ff mult cred...asa am fost si eu incearca sa iesi la discoteca afara cu prieteni du-te la fete vara ...na chesti sociale nu sa stai d eunu singur in fata pcului izolat de toti

| baimalasi a răspuns:

Stii ceva si eu sunt diferit.
Diferit inseamna a fi special!

| RadXx explică (pentru baimalasi):

@TrueGamer in ce sens esti special, as dori sa discutam mai multe pe pv

| pufarinaeu a răspuns:

Buna.pai daca tu consideri ca nu trebuie sa te schimbi atunci nu o face si stai linistit ca o sa iti gasesti o fata care sa te inteleaga.esti cu capu pe umeri si nu trebuie sa te schimbi pentru nimenihappysuccesc pa pahappy

| LexyForever a răspuns:

Ei bine, because toata lumea si-a luat-o in cap ca e mai tare ca celalalt da nu e chiar asa...

| alfonso1999 a răspuns:

Trebuie sa le dai parerea ca tu te vei schimba cum vor vrea ei. insa in suflet tu sa ramai tu insuti. Si. apropo cu fetele fa-ti tupeu si spune-le ceea ce simti. nu astepta sa iti spuna fetele ceea ce simt. ele strang mult in ele dar nu o vor zice.