| dana_9056 a întrebat:

Hei TPU prietena mea cea mai buna a facut sex cu o prietena de a ei ( adica 2 fete) Daca faci sex cu o fata poti ramane insarcinata?
funda!

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Adică este lesbiană.
O femeie rămâne însărcinată dacă are contact sexual neprotejat în perioada de ovulație, neprotejat cu un bărbat.
Pa, pa.

| dana_9056 explică (pentru Legiuitoarea):

Nu sunt am zis ca prietena mea ea e! si ma pune si pe mine sa incerc si eu nu vreausad dar a zis ca nu mai e prietena mea dac nu o fac

| Dana_Balsoiu_1992 a răspuns (pentru dana_9056):

Nu e nimic gresit in a fi lesbi sau bi. E gresit sa ai 17 ani si sa pui intrebarile gen asta pusa de tine

| Legiuitoarea a răspuns (pentru dana_9056):

Bună.
Femeia este după interes sexual, nu o mai ține lângă tine, nu ai ce învăța de la ea.
Ai grijă de tine.
Pa, pa.

| LenaCresida a răspuns:

Draga mea, pentru a concepe un copil, este nevoie ca un spermatozoid din corpul unui barbat sa se uneasca cu ovululul din corpul unei femei. Nici o fata nu poate produce spermatozoizi si in plus nu are cum sa-i transmita. Deci clar, nu. Dar asa ceva ni s-a spus la scoala in clasa a7a.

| Annim a răspuns:

Interesant? ce fel de sex fata cu fata? poate cu jucarii d'astea gretoase?big grin
femeia ramine insarcinata numai daca sperma barbatului nimereste la tinta, asa ca nu poate ramine insarcinata,,, poate una din ele are PNIS?

| ImOnMyOwnWay a răspuns:

Pffff Doamne ce minte le mai dai unora. Pune, mai fata, mana pe o carte.

| ImOnMyOwnWay a răspuns:

Danuta. Spune-i prietenei tale ca o sa ramana insarcinata daca se masturbeaza cu o periuta de dintilove struck

| Fabulous a răspuns:

Nu stiu cati ani ai, dar fi sigura ca o fata poate ramane insarcintata numai cu un baiat. De la cineva de acelasi sex poti lua numai boli(sida, herpes....asat daca persoana este infectata), dar insarcinata sigur nu ramai

| GirlLăvHell a răspuns:

Nu...

| dana_9056 explică:

Am 17winking

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru dana_9056):

Daca tu ai 17 ani inseamna ca eu am trait pe vremea dinozaurilor.Esti atat de ingusta la minte sa pui asemenea intrebari la care dupa aia zici ca ai si 17 ani.Vaiii mare e gradina ta!

| Dana_Balsoiu_1992 a răspuns (pentru dana_9056):

Daca taceai filozof ramaneai. La 17 ani sa pui asemenea intrebari laughing) Doamne... data viitoare nu'ti mai spune varsta, sa nu te faci de ras again

| smile4mee18 a răspuns:

Nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi dar ce, are fata de unde să secrete spermă cu spermatozoizii necesari? N-are deci nu, nu poate rămâne însărcinată.

| RetardedRacoons a răspuns:

Cu ajutorul lui Dumnezeu orice e posibil!

| BCoMichael a răspuns:

Esti proasta de te rostogolesti...raw raw de tot de dai in gropi!

| Valentinné a răspuns:

Nu, bineinteles ca nu. Este nevoie de un baiat intr. un act sexual pentru a putea ca fata sa ramana gravida, adica de spermatozoizi. asa ca stai linistita :*

| Dana_Balsoiu_1992 a răspuns:

Ca'ti 12 ani ai de pui asemenea intrebari? laughing