| sentimentebanale a întrebat:

Heii` baietii :* Ce pretentii aveti de la prietena voastra? de ex daca are intre 13 - 16 anii? in afara de sex?

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă are între 13 şi 16 ani nici nu se pune problema să aibă o relaţie cu mine. Îmi poate fi oricând amică dar niciodată iubită mai devreme de vârsta de 16 ani.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ecristinamc: Faptul că ai avut şi/sau ai prieten nu validează maturitatea ta. Aşa... ca chestie.

| Pitic a răspuns:

Sa te iubeasca, sa te respecte, sa aveti ce vorbi.

| cossmy a răspuns:

Ce pana mea pretentii poti avea de la o copchila de 13-14-15 ani? rolling eyes. Habar n-are ea nici cum o cheama si pe ce lume e, apoi sa mai ai si pretentii de la ea. Dupa varsta asta poti sa ai: sa nu te insele cu altii, sa nu te minta, sa te lase sa mai si "respiri", sa aveti totodata o relatie de prietenie si ajutor reciproc, sa fie intelegatoare si sa accepte sa faceti si ce vrei tu ca baiat, nu numa ce'i place ei...si ma rog, sa fie o fata de treaba si nu o fitoasa gretzoasa.happy

| cossmy a răspuns:

@ecristinamc, vad ca ai ceva de comentat la raspunsurile mele. Nu stiu cat de matura esti si ce ii oferi tu prietenului tau(poate esti chiar exceptia care intareste regula), insa o sa vezi peste vreo 3-4 ani ca o sa privesti cu cu totul alti ochi relatiile, iubitii, toata lumea de fapt. Si cand o sa vezi comparand gandirea ta de acum cu cea de peste 4 ani, o sa vezi ca tot mica esti, nu stii cu ce se mananca viata. Deci pana la urma nu stiu care dintre noi e cel care nu stie cum il cheama, insa inclin sa cred(de fapt sunt convins) ca tu esti aceeawinking... Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, insa eu doar am zis ce am avut de zis, nu ma pot pune cu pareriile si impresiile tale personale despre propria persoana. Si nu generalizez, ci spun din experienta, fiind ceva valabil in aprox. 90% din cazuri...have a nice dayhappy!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ecristinamc a răspuns:

Cosmi,
De ce generalizezi?straight face
Chiar daca am 15 ani eu nu cred ca ma comport ca o copila ci din contra.Si pentru cultura tuturora...am avut prieten pana acum si inca amwinking
Iar chestia cu ''Habar n-are ea nici cum o cheama si pe ce lume e'' e total gresita.
Stii ca hotii striga primii ''Hotii''. Vezi ca nu cumva tu sa nu stii cum te cheamahappy

| mirunaana a răspuns:

laughing) ce pretentii pot sa aiba?laughing sa se joace mata catarata? sau cu papusile?laughing...

| Alex6027 a răspuns:

Buletin

Întrebări similare