| BellaRouzyyGirl a întrebat:

Heii vreau si eu statusuri sau versuri de genul Prea usor ai spus adio
Prea greu mi-e mereu
E atat de fericita ea…
Ea in locul meu
Dar nu vreau site`uri ca de obicei ce l mai rapid rasp >>fundita::

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

I ti-as pune intrebari multee da` stiu ca raspunsurile tale vor fi mereu "..." puncte, puncte

♫ Si daca te urasc, e pentru ca te-am iubit... ♫

¶ Ea e Ea. N`o compara cu toate zdrentsele din viata ta! ¶

↓ E greu sa iubesti si sa nu fii iubit.Sa arunci in trecut tot ce ai simtit! ↓

$ Si`mi aduq amintee. Cum imi zambea Shii ma priveaa. Si`mi spunea Nu te Lua dupa Lumeaa asta reaa! $

Mă`ntreb şi`acum,, Asta e ce mi-am dorit?

Ti am zis ca raman acelasi copil indragostit.indiferent de situatie

Sa poti sa fii acelasi cand totul e schimbat, sa poti sa fii indiferent cand totul te-a marcat...

ღ `♥. şi daca lui ηu`i pasă. miє de Cє mi-ar păsa... ♥`

Poate nu i-ai aratat, C-o iubesti cu adevarat, Poate ai uitat

Fa-l sa se gandeasca un minut din viata lui, Ca ma cunoaste, si ca odata am fost a lui

Nu ai cum să uiţi toate aceste momente, care acum sunt doar nişte simple sentimente Dar niciodată nu am ştiut să te apreciez, poate de frică să nu te pierd
Imi e dor de zilele în care îmi spuneai că sunt singura căreia poţi sa-i spui ce simţi fară să fii nevoit să minţi

->Poate daca eram indiferenta Raul se schimba si eu deveneam ABSENTA Insa imi place sa plec si sa vin...Atunci cand te astepti mai putin!:X

 Pentru mine au contat acele momente cand fara sa vrei m-ai facut fericita...

♥. mmDa Si iti aduci aminte cand iti spuneam. cuvintele alea pe care le rosteam?! Iti aduci aminte cand stateam. Pe banca aia, noi doi eram Nu cred. pentru ca totul ai uitat. si cuvinte dureroase ai spus!

♥. ii curg Lacrimi pe Obraji `. Vrei sa Le stergi.dar n`ai curaj! Nu e doar o aparenTza! E un gesT de indiferenTza! :*

♥. Adu'ti aminte, intotdeauna ai fost artist la cuvinte si le strang sa ti le'ntorc, fara sa intorc tot ce a fost caci m-am intors de 2 ori si am inteles ca n-are rost!

♥. El a fost d vina ca de fiecare data.Inceteaza fata sa te mai crezi vinovata.Ti.a promis...stiu! Te.a mintit.stiu! El o sa regrete cand e prea tarziu!

♥. `Ca o pata pe camasha, totul se scurge. Aazi e dragoste cu pasiune, maine fuge. nimic nu tine o vesnicie.Astazi, un suflet plin de fericire, maine plange.

Te gandesti mereu la el, esti cu telefonul in mana, a trecut aproape o luna.si el tot nu suna

Si acum ma gandesc numai la noi. Au trecut de mult vremurile in doi

Incerci sa-i uiti imaginea desi iti lipseste, sa auzi vocea care iti spunea ca te iubeste.

Mai bine mă ucid in lacrimi si tristete. Decat să mă omori cu gandul, să nu-ti pese.

Acum vorbesc de noi. Si uită-te in trecut si nu ne vezi pe amandoi.

Dar văd că n.a contat? i timpul trece, acum normal că văd totul la rece!

Da pur si simplu n`ai ce face.La fel ca timpu care trece, nu se mai intoarce!

incepi sa-mi spui "s-a terminat" si acum regreti ca ai plecat

• Spuneai ca totu.i trecator si a doua zi vezi Doamne, va. ntâlneati întâmplator`:-x

Te uiti la ultima poza, zambesti si strangi din dinti. Esti acelasi copil, dar ai uitat cum e sa simti.

• E trist ca nu e ce’ti doresti, si crezi ca niciodata n`ai sa mai iubesti!

Ma jur.nu-s vorbe cu pacat. Ma ranit, cine nu m-am asteptat.

N-avem secrete, ca astea dor. Dar visam impreuna la viitor.

Si n`am sa mai caut cuvinte ca sa zic ca-mi pare rau`. Viata merge inainte, mergi si tu pe drumu` tau`! happy

Câteodată poate că am mai facut şi prostii dar le-am lăsat pe toate de dragul tău să ştii!

degeaba o sa crezi ca am sa plang.pentru mine ai fost doar un joc.si o sa vezi ca ma intorc.si o sa regreti pe loc.happy

Daca te iubeste inca te asteapta!

" Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume, cel mai trist lucru este sa suferi din iubire!

. Inchidem usa trecutului stam cu mana pe clanta usii prezentului si deschidem usa viitorului asa scapam de de "marea dragoste a trecutului"

Uite-ma inca zambesc desi nu-i zambetul meu.Cati spini in suflet am, stiu doar eu si Dumezeu!

Nu mai suport...Nu mai vreau sa vad cum tot ce am construit impreuna se destrama

Trec zile si nopti, durerea ramane aici.E greu sa ma gandesc ca astazi suntem doar amici

Pun amintiri pe foaie.Parca timpul s-a oprit.Ranile ma dor, cand ne-am despartit

Nu poti schimba nimic.E prea tarziu acum

ErAi ceL care ma faceai sa uit de tOOt

Cine a greşit,.Nu vrei să şti.Şi nici nu-ţi pasă...Cât de mult te-am iubit!

Departe de tine,.Mă-ntreb, în lipsa ta,." Cine-i de vină? ". Poate-i vina mea!

Poate să îmi spună cineva. Dacă te voi uita vreodată!?

Ai sa simti si tu durerea, Asa cum am simtit si eu.Iti va fi greu si.iti vei aminti mereu De sufletul meu Si de ce-am fost noi odata

Nu ai vrut s-apreciezi ceea ce ai avut.M-ai avut dar. cu timpul m-ai pierdut.Nu speram sa fie-asa credeam c-ai incredere.Ti-am zis ce-am avut de spus acum.

Aceleasi promisiuni. Aceleasi minciuni

ai sa regreti tu mai tarziu Cand o sa realizezi ce ai pierdut O inima ce te iubea Si doar pentru tine batea

Ramai sau pleci e alegrerea ta, Chear de ma doare, iti respect decizia.chiar de nu vrei sa-ti amintesti, Nu uita clipele frumoase petrecute candva!

3 răspunsuri:
| VIRUSrooz a răspuns:

Ce soarta trista am avut sa te intalnesc pe tine ...sa te iubesc atat de mult si tu deloc pe mine...
Vei intelege mai tarziu sau poate niciodata
Vei regreta asata o stiu, dar totul nu se iarta
Si daca totusi ma iubesti pastreaza-mi amintirea
Si nu uita ca intr-o zi ti-am daruit IUBIREA

batting eyelashesfunditabatting eyelashes

| adrianaioanated a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

| CagunA a răspuns:

Mai multe fersuri poti gasi pe www.versuri-az.ro