| testoasa11 a întrebat:

Heiii,salut tup! am 11 ani si ceva si inca nu mi-a venit menstruatia.E ceva de bine sau de rau?

Răspuns Câştigător
| SorinaM30 a răspuns:

thinking Nu e nimic rau, depinde foarte mult de organism. Mie mi-a venit la 12 ani prima data, dar am fost oricum printre primele din clasa, deci motivele de ingrijorare poate dupa 15 ani incolo sa apara. happy E ok, deci! :*happy (P.S : Nici sa nu-ti doresti!)

8 răspunsuri:
| MODAlex a răspuns:

La 11ani? Eu stiam ca de la 13in sus, cand incep sa creasca si sa se maturizeze!
Cand ai primit raspunsuri da-mi pm sa Inchid Discutia!

| JustSomebody a răspuns:

Nu iti fa griji.Fiecarei fete ii vine prima menstruatie doar atunci cand organismul ei este pregatit si a ajuns la pubertate.Nu iti fa griji, o sa vina nu trebuie sa iti fie frica. Poate sa iti vina chiar si la 16 ani, poate ca prima data va curge putin si a doua oaua mult, depinde de organism. Oricum, menstruatia este cea mai importanta schimbare a unei adolescente.Nu te ingrijorawinking

| PsyhoWoman a răspuns:

Si la 16-17 iti poate veni happy nu e "bai" laughing deci... daca treci de 16-17 ani trebuie sa mergi la doctor dar ai 11! poate pana pe la 13 nici nu-ti vine mie mi-a venit la 14 happy [sincer nici nu-ti dori sa-ti vina]!

| JustSomebody a răspuns:

P.S. uite-te aici si vorbeste cu mama ta despre menstruatie si vei vedea ca nu exista o varsta obligatorie:) http://www.mamicamea.ro/preconceptie/menstruatia.html

| Ina93 a răspuns:

Nu e nimic rau laughing mie mi-a venit la 14 ani ..eu iti zic sa te bucuri si nu iti face nici o grije...stai linistita..asta inseamna ca inca corpul tau nu sa dezvoltat..normal menstruatia apare pe la varsta de 13 ani pana la 17 ani.

| DeeaOcHiSoRyCaPrUi a răspuns:

Dar e prea devreme. Mie mi-a venit la 14 ani si tu te vaiti ca nu iti mai vine. Toate la timpul lor. Stai linistitawinking

| Giulia97Anna a răspuns:

Nu de ce sa fie de rau? eu am aproape 15 ani si azi a fost prima zi, deci nu e nimic rau

| DyDy7432 a răspuns:

Depinde de fiecare persoana. Mie spre exemplu mi-a venit la 12 ani si 4 luni.Altora le vine la 11, altora la 15!