Nu e nimic rau, depinde foarte mult de organism. Mie mi-a venit la 12 ani prima data, dar am fost oricum printre primele din clasa, deci motivele de ingrijorare poate dupa 15 ani incolo sa apara.
E ok, deci! :*
(P.S : Nici sa nu-ti doresti!)
La 11ani? Eu stiam ca de la 13in sus, cand incep sa creasca si sa se maturizeze!
Cand ai primit raspunsuri da-mi pm sa Inchid Discutia!
Nu iti fa griji.Fiecarei fete ii vine prima menstruatie doar atunci cand organismul ei este pregatit si a ajuns la pubertate.Nu iti fa griji, o sa vina nu trebuie sa iti fie frica. Poate sa iti vina chiar si la 16 ani, poate ca prima data va curge putin si a doua oaua mult, depinde de organism. Oricum, menstruatia este cea mai importanta schimbare a unei adolescente.Nu te ingrijora
Si la 16-17 iti poate veni
nu e "bai"
deci... daca treci de 16-17 ani trebuie sa mergi la doctor dar ai 11! poate pana pe la 13 nici nu-ti vine mie mi-a venit la 14
[sincer nici nu-ti dori sa-ti vina]!
P.S. uite-te aici si vorbeste cu mama ta despre menstruatie si vei vedea ca nu exista o varsta obligatorie:) http://www.mamicamea.ro/preconceptie/menstruatia.html
Nu e nimic rau
mie mi-a venit la 14 ani ..eu iti zic sa te bucuri si nu iti face nici o grije...stai linistita..asta inseamna ca inca corpul tau nu sa dezvoltat..normal menstruatia apare pe la varsta de 13 ani pana la 17 ani.
Dar e prea devreme. Mie mi-a venit la 14 ani si tu te vaiti ca nu iti mai vine. Toate la timpul lor. Stai linistita
Nu de ce sa fie de rau? eu am aproape 15 ani si azi a fost prima zi, deci nu e nimic rau
Depinde de fiecare persoana. Mie spre exemplu mi-a venit la 12 ani si 4 luni.Altora le vine la 11, altora la 15!
marketplace întreabă: