Superstitii...ca si faza cand visezi un baiat cica a adormit cu gandu la tine, sau faza cand gasesti o ata p haina te iubeste un tip cu culoarea parului ca a atei(de curand am gasit o ata neagra in dungi cacanii cu picatele albe... ce sa cred?)
sunt doar superstitii.lumea le inventeaza din disperare. nu mai crede in asa ceva.
Sunt doar niste superstitii idioate.Nu e un lucru tocmai inteligent sa crezi in ele sau sa-ti ghidezi viata in functie de acestea.
Eu stiam de faza ca daca te uiti la ora fix, exemplu ora 6(dimineata nu seara=18) numeri:a, b, c, d, e, f si cica persoan care te iubeste, numele incepand cu f si tot asa mai departe daca te uiti la 14 te iubeste cineva cu initiala n... Faza sa spui in gand ca ma iubeste x eu nu o stiu insa sunt multe chestii de felul asta
Eu stiam. De exemplu e 19 : 00.Cineva te iubeste cu a 19-a litera din alfabet. Daca ajungi la K sau Q. W sau litere d-astea.Treci la urmatoarea
. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Nu cred in ea![]()
mai mult de amuzament fac asta ![]()
stiam deja d efaza cu litera din alfabet.credeti`ma.colegele mele sunt innebunite dupa faza cu litera din alfabet ![]()
si vineri vorbeam de faza cu un anume x.pe care daca il nimeresti, nu mai nimeresti nici tu ora fixa. dar na.nu stiu.nu prea cred. daca e s ate uiti la fix. te uiti