Doamne?! Ce e asta? Nu asa se face. Nu trebuie sa il minti. Spune-i adevarul iar daca vrea sa te creda bine, daca nu, nu-ti bate capul. Inteleg ca e prietenul tau da' daca are incredere in tine, o sa te creda. In plus, daca tu le-ai consumat cu el, el cu cine le-a consumat?! Nu fi bleaga, spune-i adevaru' si explica-i ca nu are de ca sa faca "urat" ca asta e adevarul.
Bună.
Tot tu îți cosumi minutele cu el și tot tu trebuie să-ți ceri scuze? Hai că asta este chiar culmea. Dar el nu are niciodată minute să te sune?
Oare numai tu îl cauți?
Pa, pa.
Ii spui adevaru pentru ca oricum in cazu taw nu ai o varianta mai buna. spunal de la o prietena
sau dupa fix
Doamneeee... nu te iubeste fata, ce iti e asa de greu sa iti dai seama ca ti-a dat papucii? de aici imi dau seama "prietenul meu la tel de vreo 3 zile deoarece nu mai am min, nici el nu are ca sa ma sune, iar eu mi le-am consumat pe toate cu el"
deci tu il suni mereu si el niciodata, nu e clar?
Pai ii poti spune ca ai facut o rostie de genul ca ai stricat feonul sau ai spart ceva de mare valoare si parintii tai te-au pedepsit si ti-au luat telefonul, sau ca ti-a luat cartela din telefon si acum ai alta mai veche fara minute sau mesaje:d. Sper ca te-am ajutat, papa:*.