| MBAAA a întrebat:

Hey! As vrea sa ma ajutati cu ceva. Nu am mai vb cu prietenul meu la tel de vreo 3 zile deoarece nu mai am min, nici el nu are ca sa ma sune, iar eu mi le-am consumat pe toate cu el, dar daca ii zic asta n`o sa ma creada, deci ce scuza sa-i zic ca sa nu se supere? fundabig grin

Răspuns Câştigător
| Kerinna a răspuns:

Doamne?! Ce e asta? Nu asa se face. Nu trebuie sa il minti. Spune-i adevarul iar daca vrea sa te creda bine, daca nu, nu-ti bate capul. Inteleg ca e prietenul tau da' daca are incredere in tine, o sa te creda. In plus, daca tu le-ai consumat cu el, el cu cine le-a consumat?! Nu fi bleaga, spune-i adevaru' si explica-i ca nu are de ca sa faca "urat" ca asta e adevarul.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tot tu îți cosumi minutele cu el și tot tu trebuie să-ți ceri scuze? Hai că asta este chiar culmea. Dar el nu are niciodată minute să te sune?
Oare numai tu îl cauți?
Pa, pa.

| ignore a răspuns:

Ii spui adevaru pentru ca oricum in cazu taw nu ai o varianta mai buna. spunal de la o prietenawinkingsau dupa fix

| Sara2 a răspuns:

Doamneeee... nu te iubeste fata, ce iti e asa de greu sa iti dai seama ca ti-a dat papucii? de aici imi dau seama "prietenul meu la tel de vreo 3 zile deoarece nu mai am min, nici el nu are ca sa ma sune, iar eu mi le-am consumat pe toate cu el"
deci tu il suni mereu si el niciodata, nu e clar?

| Unsmilecucireasadeasupra a răspuns:

Pai ii poti spune ca ai facut o rostie de genul ca ai stricat feonul sau ai spart ceva de mare valoare si parintii tai te-au pedepsit si ti-au luat telefonul, sau ca ti-a luat cartela din telefon si acum ai alta mai veche fara minute sau mesaje:d. Sper ca te-am ajutat, papa:*.

| fello18 a răspuns:

Adevarul...

| abc_7980 a răspuns:

Ce problema existentialaaa!