Da, e cat se poate de normal, altii ajung la 18-19 ani si nu au sarutat pe nimeni, crede.ma. Eu zic sa ai rabdare sau daca iti place un tip nu mai astepta. Si sa nu te temi in privinta primului sarut, sigur te vei descurca, lasa. l pe el sa faca tot
E foarte normal, nu te lua dupa altii, trebuie sa-ti vezi de viata ta, de viitorul tau. Viitorul tau nu sta daca ai prieten sau nu, toate vin la randul lor, nu trebuiesc pripite lucrurile.
E grav, ori nu esti frumoasa ori nu stiu
la 15 ani unele se *** de rup asfaltu ![]()
iar tu nici gagiu nu ai avut
Pai acum depinde si de firea pe care tu o ai. Sunt fete care nici dupa 18 ani nu au un iubit. Deci. gandeste-te si daca ai nevoie de unu poti sa ti-l faci dar mai bine astepti ceea ce e mqai bun pentru tine.Succes
Sincer am 16 ani si tot ca tine nu am avut prietena dar poate am noroc si gasesc una pe gustul meu.
Esti prea mica pentru asa ceva, de aceea nu-ti gasesti. La 15 ani nici nu ar trebui sa te prea gandesti la asta, esti doar un copil. Pe la 16 ani incepi sa te gandesti la baieti si atunci o sa apara si cel dorit. Exista o vreme pentru toate, daca arzi etapele si te amturizezi fortat, o sa si imbatranesti fortat si rapid si o sa regreti.
Draga "papusa", nici eu nu am prietena si nici nu am avut pana acum. Am 15 ani ca tine, daca vrei sa incercam ceva, suna-ma
(mesaj privat)
Bafta!
Stai linistita.Eu am 17 ani si nu am prieten(si nu am avut) si nici nu m-am sarutat. Si sincer nici nu vreau sa am. Libertatea e frumoasa. Si sa nu ii crezi pe cei care iti spun vorbe rele, toti sunt frumosi in felul lor, si sunt sigura ca tu esti chiar draguta. :*