| anjellique a întrebat:

Hey hey TPU :* M-am intors cu o noua intrebare... Eu am avut un iubit care crede ca l-am inselat si s-a despartit de mine dupa o noapte rough. in fine si eu m-am impacat cu el si as fi vrut sa facem un copil dar el nu a vrut si oricum nu era la fel si eu acum am tot incercat sa ma bag in seama cu colegii de la birou, ba chiar m-am vopsit si blonda si pare ca nimeni nu ma vrea si nu inteleg de ce. un coleg se lauda o data cu cat este el de viril, dar cand am vrut sa-l pun la incercare s-a rusinat si nu a mai vrut nimic. Oare sa ma reintorc la fostul meu sau sa imi caut pe altcineva? Eu mi-as dori mult sa am un copilas, sa ii iau haine din primark ca am vazut eu unele frumoase rau si mi-as dori sa il iau la birou, sa ii dau laptic si sa cresc asa un bebelus. mi-am dorit de cand eram mica si ma jucam cu papusile bebelusul Ciciobello

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca iubitul vrea sa se insoare cu tine întoarce - te. Sexul fara casatorie nu e binecuvântat de Creator si nu aduce fericire pe termen lung. Poți si adopta un copil ca sa devii mamă.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Grav! Foarte grav daca tu vrei sa aduci pe lume un copil pentru ca ai vazut hainute frumoase la taraba din colt.

Sper ca esti troll.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scriemi.pe.snap.chat
username : uchestem

| adam7 a răspuns:

Misto povestea. Fostul nu te mai primește, încă petrece. Ia-ți o păpușă sau, mai bine, cumpără hăinuțele alea potrivite pentru copii amărâți și faci un bine util. Și așa nu mai ai timp să scrii aici ce-ți vine prin capwinking