| Maiky a întrebat:

Hey lume am nevoie de o imformatie am o profa e super bunoaca cand am terminat scoala mia incheiat cu media 10 chiar daca eu n-am invatat nimic e bunoaca rau are forme si mi-a propus sa facem hata hata sa accept sau nu?

17 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Accepta,n-ai decat!

| liviu42 a răspuns:

Asa se poarta prin zona iasi stiu un caz real. Corupere de minori.

| candora a răspuns:

Pai se pare ca si tu esti bunoc de ti-a propus asa profa cu asa forme happy Eu zic sa te joci putin, dar sa ai grija sa nu ti-o ia ea pe dinaintewinking

| Papusik a răspuns:

Bine. Viseaza in continuare.

Succes! :X

| yellowalien a răspuns:

Te uiti la prea multe filme tongue

| Byankaa66 a răspuns:

Alt tampit rolling eyes. Bai, ia`te de manuta cu elasexygagika si vacutapoartatanga sau farst o cheama si impuscati`va, e plina lumea de prosti ca voi.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Bunoaca?!?!
Eu chiar m-am saturat de intrebarile tale stupide!
Abtinete!

| pisoias a răspuns:

Da...e totusi destul de racoare deci nu-i din cauza caldurii.Sigur n-ai febra?

| ktina a răspuns:

Nu fii asa de naiv, de ce tr. sa se foloseasca cineva de tine?
Pentru a avea relatii cu cineva tr. sa iubesti si sa fii iubit, aceasta e o relatie ce se intretine in sanul casniciei, fara dragoste te distruge, iti ia mintea.
Si chiar daca nu accepti parerea asta, tot nu tr sa accepti propunerea profei, da-o incolo de nota si de tot, normal ca o sa se razbune pe tine la anul viitor daca nu accepti, insa daca tu nu simti dragoste pentru ea, nu-ti place de ea, n-o iubesti, nu accepta.
de ce sa nu fii cu cine iubesti tu? de ce sa te daruiesti unei necunoscute, batrana si inca urata.
alege ceea ce ti se potriveste tie si vei fi fericit, fericirea conteaza in viata!
nu te la sa manipulat!

Bafta in toate!

| lovegame99 a răspuns:

Ooo...Accepta,nu ai nimic de pierdut daca e bunawinking

| dianaandra1467 a răspuns:

Ai 8 ani.Nu poti sa accepti. Daca ar afla mama ta? Si in plus o inseli si pe bunoaca ta, ElaSexyGagika.Deci...NU

| george10 a răspuns:

laughing Organul tau Genital Masculin iti poate spune asta

Răspuns utilizator avertizat
| RedEyedBoy a răspuns:

rolling on the floor)))))) ai de capu meu daca as avea si eu o profa dinaia i-as trage pana santeajaza tate profele sa-mi treaca 10rolling on the floor)) dai ma accepta dacai asa de bunoaca nai ce pierde

| MaDy_6381 a răspuns:

Pai de ce sa refuzi nu mereu ti-se ofera o asemenea intrebare asa ca treci la treaba si satisfai placerea profei. Funda!

| andrada_5846 a răspuns:

laughing))) buna.cati ani ai?

| mnuconteaza a răspuns:

Daca e bunaa nu creka ai ce pierde.laughing