| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume sunteți de acord ca de fapt vinovatul morții tinerei ucrainiene Iryna este de fapt iubitul ei iresponsabil care nu a fost în stare sa meargă după ea noaptea sa o ia de la lucru, ea săraca fiind nevoită sa ia metroul si sa se expună pericolului? Personal în locul parinților ei aș acționa în instanță si l-aș bagă la închisoare pe acel papagal care în loc sa se comporte ca iubit responsabil sta pe post de bibelou, ca majoritatea "barbariilor" din ziua de azi. Ce părere aveți?

4 răspunsuri:
| Xena20 a răspuns:

Nu știu despre despre caz e vorba, dar oricum nu are logica ce zici, vinovat e cine a omorât-o. Nu poți să dai in judecată pe cineva pe motiv că nu s-a dus să o ia de la lucru, e absurd.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai din ce stiu, iubitul ei este in razboi, se lupta cu rusii. Adica nu cred ca il lasa sa plece in contextul asta.
Si chiar daca ar fi iubitul ei impreuna cu ea in SUA, nu crezi ca este absurd sa-l blamezi pe el? Poate muncea si el in momentul ala, sau poate chiar atunci venea si el de la munca in alta parte. Nu era logic ca daca el avea timp si posibilitate, venea cu ea impreuna acasa?

Daca sa zicem ca prietena ta moare calcata de masina pe strada, e vina ta ca nu ai trecut cu ea strada de manuta? Nu. Pur si simplu chestii de genul asta se intampla.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Si chiar daca venea cu ea impreuna acasa in acelasi tren cu criminalul, tot povestea asta era. Fata murea in aceleasi circumstante, pentru ca a fost injunghiata in gat pe la spate in mod rapid si pe nepusa masa. Nici daca era cineva langa ea, nu o putea ajuta. Maximum de schimbare ce putea sa se intample era sa fie criminalul omorat de iubitul ei ca razbunare.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu cred sa existe temei legal pentru asa ceva
poate doar din punct de vedere moral.
Oricum mii de femei se intorc noaptea de la munca, cate crezi ca le astepta cineva?