Pai.poate ar tb sa-l lasi balta sar isca o maaate cearta daca ai fi cu el.mai bine uitate dupa altu nu e singuru baiat din lumea.da stiu usor de zis greu de facut. poate ar tb sa incerci ca in filmepe o foaie sa-i scrii defectele si dc nu v-ati potrivi si pe alta lucrurile bune despre el si dc v-ati potrivi.noroc!
:*
Tu ai dreptul sa alegi de cine iti place si pe cine iubesti asa ca restul ramane la atitudinea baiatului e treaba lui sa se descurce cu fostul preten daca vrea si el ceva serios cu tine.
Da nu inteleg. dc sa se certe? :S?
Tu il alegi po el, po prietenul lui, sh ce e cu asta? ?
Asta e viata frate...
Conteaza ca il placi da acum vine intrebarea el te place?
Fostuu te mai place? asta poate considera o problema...
Dar uite acum oamenii nu se mai gandesc decat sa le fie lor bine. tu vrei sa nu mai fii cu baiatul ala ca se cearta cu celalalt? nu e adev da` fostuu a trecut peste asta sh v.ati despartit iar thu ai nevoie de cineva langa tine e o ocazie buna sa fii cu baiatul ala
explica-i fostului ca e viata ta sh ca candva a facut sh el parte din ea dar s.a terminat tot...
Nu are ce sa faca
Incearcati norocul cu tipul ala.
Draga mea @lucia, de ce trebuie, sa alegi tu un baiat/prieten si nu-l lasi pe acesta sa faca primul pas. Scuza-ma, dar parerea mea este, ca un baiat care se lasa "agatat" de o fata, este un mototol, si inca ceva, de ce neaparat doresti, sa te iubeasca un baiat din acelasi cerc de prieteni? Uita-te in jurul tau, cati baieti sunt, care sunt gata oricand, sa-ti fie prieteni.
Apoi, vrei neaparat, sa ajungi subiectul lor de discutie, sa se intrebe unul pe altul ce si cum a procedat cu tine?
Sfatul meu este, sa te mai gandesti, crede-ma, prietenul acceptat, trebuie sa te si merite. S-auzim numai de bine!
Desi in acest caz, cele mai bune sfaturi vin din partea barbatilor eu iti sugerez sa lupti pentru cauza ta! Fa ceea ce-ti doresti, nu te uita in urma! Urmeaza-ti inima si vei fii fericita!