Eu am dat si desi credeam ca acum este un nou inceput am primit o lectie amara de viata. Daca cealalta persoana apreciaza ceea ce faci pentru ea,daca exista cu adevarat iubire si vreti cu adevarat sa luptati pentru voi si pentru fericirea voastra, DA, se merita. In rest, nu.
Vei suferi enorm de mult. Si vei avea atatea ganduri si atatea intrebari incat iti va fi greu sa mai vezi cu aceeasi ochi persoana iubita.
Ma gandesc acum ca am incercat atat de multe, ca mi-am lasat mandria si principiile doar ca sa-l vad fericit. El nu a apreciat niciodata acest lucru.Intotdeauna celelalte persoane au fost mereu mai importante. Nu i-am cerut niciodata nimic.Dar nici acest lucru nu a vazut.
Poate ca ceea ce ti-am spus despre mine te va face sa reflectezi mai bine daca merita sau nu a 3-a sansa. Eu as fi dat-o si pe a 4-a daca stiam ca ma va iubi cu adevarat. Dar la mine ar insemna doar sa ma mint.
Cauta in sufletul tau si vezi ce iti spune inima. Si apoi intreaba-ti si mintea. Daca exista o legatura intre ele vei gasi raspunsul.
Succes!
Cat adevar.
Adevarul vine din suflet.
Depinde in ce context si cu ce a gresit. Daca sunt greseli minore sau banale, de ce nu pana la urma?
Bună,
"...Nimeni nu merită o a doua şansă.E ca şi cum ai oferi cuiva un alt glonţ, doar pentru că nu te-a nimerit din prima dată!"
Îţi propun să ţii cont de acest citat, reflectă adevărul din toate punctele de vedere.
Pentru că noi, când ne îndrăgostim suntem cam naivi, avem încredere în cei care ne-au trădat, iar a3-a şansă e mult prea mult spus!
Dacă ai respect de sine, nu îi vei acorda această şansă, trebuie să te gândeşti la faptul că dacă persoana respectivă ar fi ţinut la tine nu te-ar fi trădat nici măcar o data!
Iar când cineva te ia de prost, e simplu!
Tu hotăraşti, devi fraierul/fraiera cuiva sau eşti mai inteligent/inteligentă şi renunţi la el/ea astfel încăt să simtă ce ai simţit şi tu de nenumărate ori!
Numai bine!
pa, pa
Au ajuns la 6 luni de relatie de cuplu, era iarna atunci, si parca relatia se drestramase, ajunsesera la un punct critic in care se ceartau de-a binelea in fiecare saptamana, aflandu-ma in treaba ma chinueam in fiecare saptamana sa-i adun...Pana la urma fata i-a dat cred ca vreo 20 de sanse pana sa ajunga la relatia stabila de acuma...
Eibine dupa ce s-au despartit si s-au impacat de vreo 20 de ori furtuna a trecut si acuma parca sunt ca relatiile alea din Pariu cu viata (nu prea ma uit) iar eu am fost numit de catre ei ingerul pazitor al acele relatii ^_^
E amuzanta povestioara...Incearca si tu!
sti de ce?
Daca nu incerci oricum ratezi!
Daca nu doresti sa fii respectata si-ti place sa devii jucaria lui, atunci te poti juca si cu 10 sanse.
Atunci cand iubesti, dai si o a 3-a sansa, doar sa nu fie la nesfarsit.
Daca nu iubesti atunci nu dai nici o sansa, pentru ca abia astepti sa scapi de persoana respectiva.
Cand iubesti lupti, cand nu, nu.
Categoric NU, dupa mai urmeaza si a 4a, si a 5a si 10 a sansa, acum na depinde ce a facut acea persoana.
Nu. Stii vorba aceea 'M-ai pacalit odata, sa iti fie rusine. M-ai pacalit a doua oara, sa imi fie rusine'...ce sa mai spunem despre a treia oara?! Multa bafta!
După părerea mea, nu se merită. Adică, îți greșeste prima dată= ok, te iert, e pentru prima dată, dar a doua oara sa nu mai faci.îți greșeste a 2-a oară=bine, fie.dar e pentru ultima dată când te iert.îți greșeste a 3-a oară. Pentru ce să îl/o mai ierți? El/ea a început să-i placă să greșească, iar tu să fii mereu ''prosul/proasta'' ce il/o va ierta.s-a obșnuit cu ideea că tu il/o ierti, și a inceput să greșească tot mai des. Acum faci ce crezi tu că e mai bine. Eu ți-am spus părerea mea. :*