| Alisavanesa a întrebat:

Heyy, am o intrebare ...va rog un răspuns cat mai rapid...
Am făcut sex cu iubitul meu si prezervativul rămase în mine si l-am scos ....sunt riscuri de a rămîne însărcinată? Va rog ajutor

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Binineteles ca sunt riscuri, DOAR daca esti in perioada fertila!
Un sfat pentru baiat: sa cumpere pe viitor prezervative cu 2-3 numere mai mici, ca asta a fost mult prea mare pentru cuculetul lui, de aceea ti-a cazut in vagin.

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca poate sa existe si posibilitatea de a ramane insarcinata in urma unei astfel de ''pene de cauciuc'' care apare ca urmare a folosirii unui prezervativ mult prea larg si nepotrivit pe un penis prea subtire. Riscul de sarcina poate sa existe numai in cazul in care sexul a fost intretinut in una dintre cele 5-6 zile ale perioadei fertile a ciclului tau menstrual si bineinteles doar daca partenerul a ejaculat in prezervativ si astfel sperma sa se fi scurs afara din prezervativ in momentul in care a fost indesat, presat in vagin. Tu esti singura care ar trebui sa stie daca in acel moment ai fost in perioada fertila a ciclului, fiindca numai/doar in acel caz formarea sarcinii devine mai mult decat posibila. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa ramai gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i sa isi ia prezervative ceva mai mici, marimi de copii, nu de-alea pentru oameni mari. Ca uite ce se intampla. Mai faceti naibi si un copil laughing)

| croissant a răspuns:

Este posibil sa fi curs sperma in vaginul tau. Fa un test de sarcina ca sa scapi de indoieli. Data viitoare faceti cu mai multa grija