| DyannaDya a întrebat:

Heyy TPU! Imi puteti arata niste videoclipuri sau imagini cu modele usor de facut pentru unghiile mai scurte? Nu vreau sa fie modele elegante cu flori sau mai stiu eu ce, vreau sa fie ceva funny si dragut(buline, fetisoare...). Multumesc!

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Nu-ti trebuie decat pensule subtiri, oje de culori diferite si... putina imaginatie!

| MajorAsshole a răspuns:

Categorie gresita => raport. Invata sa postezi la categorii adecvate.

@Diiana A, si consideri ca un "Scuze de categorie" rezolva totul, nu-i asa? Mama voastra de superficiali! Nu sunt eu admin, ca zburati cel putin jumate de pe site.

@Diiana Deeeeci, e clar ca te simti ofensata si trebuie sa iti explic niste lucruri. Exista niste reguli pe acest site, cum de altfel exista reguli si in viata de zi cu zi. La semafor, nu treci pe rosu, treci pe verde. Acum, exista unii care totusi trec pe rosu; ei sunt pedepsiti pentru asta; evident, noi traind in Romania ei nu patesc nimic. EU, pentru ca imi place sa respect regulile, incerc sa-i fac si pe ceilalti sa le respecte. E greu de inteles? Nu. Buuun. Mai departe. Fara reguli ce avem? Avem haos. Ce facem cand e haos? Ne ducem cu totii de râpă. Cand ne ducem de râpă mai exista TPU? Nu. Bun. Mai punem intrebari de orice fel pe TPU? Nu.

Cum ar fi daca pe TPU ar exista o singura categorie? Ia gandeste-te - cum ar fi ca tu sa ai in computer TOATE fisierele intr-un singur Folder, sa nu mai ai "Muzica", "Filme", etc etc, sa fie toate adunate acolo. Nu ti-ar fi mult mai greu sa gasesti ceva? Ba da.

De ce crezi ca oamenii astia care au creat TPU s-au chinuit sa faca toate acele categorii? Nu crezi ca le era mai simplu sa faca una singura? Ba da.

Crezi ca am ceva personal cu tine si ma uit la cine pune intrebarea? Nu. Poate sa puna o intrebare la o categorie gresita si unul din lista mea de prieteni, ca tot il raportez.

Cand ti-ai facut cont pe acest site, ai fost de acord cu regulamentul? Da. Deci, ar trebui sa il respecti? Da.

Mi-am incheiat pledoaria.

| DyannaDya explică:

Am scris "scuze de categorie" dar vad ca nu mai apare in intrebarea mea si postez in acesta categorie pentru ca daca postez unde trebuie primesc raspunsuri foarte greu.Mai astept si alte raspunsuri...

| DyannaDya explică:

Bine, inteligentu'le! E problema mea ce fac. daca vrei sa rasp la o intrebare rasp ca sa ajuti nu ca sa critici! Altii cum mi'au rasp la intrebarea asta fara sa le pese de categorie! De acum pun numai la ce categorie trebuie si cand nu pun la Dragoste si Sex sau la Beauty&Fashon sa imi raspunzi TU! Inteligentu'lee! Am pus o intrebare la categoria potrivita care nu e prea accesata si nici acum nu am primit un raspuns! Daca te deranjeaza la ce categorii pun eu atunci nu mai citi intrebarile mele!