Continua sa-l iubesti si asteapta cu incredere.
Ceva i se intampla si nu a putut sa te anunte.
Poti fii sigura ca in prima clipa in care va putea,pe tine te va cauta, nu fa o tragedie dintr-o singura zi!
Arata-i ca ai incredere in el si nu fii nerabdatoare, te va iubi si aprecia si mai mult daca esti capabila de intelegere si incredere in el!

Mie nu mi s eapre deloc ok ceea ce se intampla, mai ales daca zici ca sunteti de ceva timp impreuna. Orice ar fi fost trebuia macar sa iti zica ceva, sa te anunte cumva de pe alt telefon.Mai asteapta o zi... daca nici atunci nu iti da vreun semn de viata du-te la el acasa 
. bafta!

Poate a patit ceva sau poate avea ceva foarte urgent si nu poate raspunde.Mai incerca sa-l suni. Dar daca tot nu raspunde lasa-l, daca te iubeste si ii pasa de tine, te v-a suna cand v-a putea sa te anunte ca e bine etc.
Incearca sa te linistesti poate a patit ceva. daca t iubeste o sa t caute:*incearca sa nu ii arati ca esti disperata dp el si ca ai incredere in el:*
Acel mult timp petrecut impreuna, si dragostea reciproca pe care v-o acordati unul altuia nu poate fi dat la o parte doar de o banuiala. O zi, nu cred ca ar fi un motiv de ingrijorare. Probabil are probleme, de oricare fel, si prefera sa fie singur...ori de ce nu? Nu se simte in largul lui. Cu siguranta, va reveni totul la normal, si se va scuza in fata ta de ziua in care nu ati putut vorbi :-)!
					Hey
multumesc pentru raspunsurile voastre...mi-am dat seama ce se petrecea.ma insela...
oricum tnx

Cherry_8297 întreabă: