Pentru ca el ii vorbeste mai sincer,mai deschis,nu se fereste de atatea lucruri ca atunci cand ar dori ceva intre ei,si fata simte asta, de-aia il percepe ea ``altfel``
Plus ca dispare teama ca nu il cunoaste, ca poate suferii.Cred ca mereu se intampla asta intr-un final
Poate ca ai tu ceva special in tine care le atrage si incep sa tina la tine asta e unii ar vrea sa fie ca tine sa atraga fetele si eu as vrea sa atrag baietii insa n am pic de succes)
Pfff. Daca stai cu o persoana mai mult timp, aceasta incepe sa te cunoasca si cu defecte si cu calitati.
Fetele pot fi uneori foarte imature, foarte naive si inocente motiv pentru care UNELE de indragostesc de primul venit.
Sincer nu stiu sa iti dau un raspuns concret dar omul este facut in asa fel incat sa fie capabil sa aiba sentimente pentru persoanele apropiate lui.
E adevarat ca fetele sunt mult mai sentimentale decat baietii dar. nu e o regula. acelasi lucru pot pati si fetele cu baietii.
Daca o fata se indragosteste de tine iar tu nu ii impartasesti sentimentele incearca sa te indepartezi de ea ca sa nu o ranesti.
Numa` bine:*
Pentru ca din moment ce doua persoane se inteleg bine,doi prieteni buni, o fata si un baiat, e inevitabil sa nu apara sentimente.Mai ales la fete care se indragostesc mai usor.Cand petreci mult timp cu cineva si te intelegi bine incepi sa i vezi calitatile, doar partile bune si tocmai pentru ca nu ai aceea persoana o doresti.:-)e mai complicat sa existe doar o relatie de prietenie intre un baiat si o fata, mereu va aparea o intrebare oare cum ar fi sa fim impreuna.Totusi nu ti pierde speranta poti gasi si o fata care sa ti fie doar prietena :-))ai rabdare
Pentru ca fata aia se obisnuieste cu tine si se gandeste ca ar face mai bine si va ve-ti intelege si mai bine daca ve-ti fi impreuna si ve-ti avea mai multe lucruri in comun...Mai ales daca de la inceput ei i-a placut de tine si a devenit cea mai buna prietena a ta a vrut sa se apropie de tine sa fie cu tine...
Depinde,nu de fiecare data incepe sa aiba sentimente, bineinteles daca esti atractiv atunci o sa dezvolte niste sentimente mai presus de prietenie
Prieteniile intre fete si baieti nu prea sunt intalnite.se spune ca o fata cand are mai multi "amici" de fapt isi tine amicii intr-o perioada pe proba dupa care alege 1 si il face iubitul ei
Observ ca voi ati inteles ca eu sunt baiat.Gresit sunt fata si vorbeam la persoana a 3
Exista mai multe motive :
1) poate te place in secret si te simpatiza si inainte de a fi prieteni
2) Ii dai impresia ca esti indragostit de ea
3)Cu timpul vede cat esti de special si isi da seama ca s-a indragostit de tine fara sa fie constienta Eu am patit
Eu iti spun doar atat : prieteniile adevarate ( o fata si un baiat ) se nasc din copilarie. E greu sa fi prieten cu o fata fara sa o sti de la,, gradi " cum se zice, pentru ca daca nu va cunoasteti de mult, cel mai probabil ea se va indragosti de tine ...sau tu de ea. Nu o condamna daca te place, mai ales daca nu aveti o prietenie veche. Pentru ca nu te cunoaste, nu stie ce calitati ai In schimb, daca te stie de mult stie de ce vrea sa fiti doar prieteni, sta cu tine pentru ca se simte bine si aveti o prietenie frumoasa
Ai grija totusi pentru ca este ciudat ca o fata care place un baiat sa vrea sa fie prietena cu el...cel putin pana cand ii va amrturisi ca il place. DE fapt, un asemenea act de curaj rar vezi. UNele doar te evita si le este rusine sa nu se faca de ras in fata ta. Experienta. Deci chestia cu perioada lunga o clarificam intr-o singura propozitie : prieteniile adevarate sunt de cele mai multe ori cele vechi ( ma refer la cele intre o fata si un baiat ) dar cand relatia depaseste limitele prieteniei poate insemna ca descoperi ca motivul pentru care esti prieten cu celalalt ( si nu-l cunosti de la,, gradi " ) este ca poate te simteai atras de partener de la inceput :X:X fundita te rooog mult!