Smilewithme, imi pare rau sa-ti spun si eu insa ai dat-o in bara cu varsta. e adevarat, se spune ca fetele se dezvolta mai repede din punct de vedere intelectual dar nici chiar asa. cam "fraier" tipul de 18 ani daca sta cu o fetita care ar trebui sa se joace cu jucariile. dupa mine te-ai aruncat prea repede in relatii, la 11 ani cat aveai tu cand te-ai combinat cu tipul asta multe fete inca se jucau cu papusile. dar faptul e consumat. prea l-ai inaltat la cer si d-asta e asa gelos, l-ai obisnuit ca numai el sa aiba parte de atentia ta. m-ai lasa-l in pace, da-i una calda una rece. trebuie sa intelegea ca o relatie nu inseamna sa stai numai cu persoana respectiva, non stop, 24 din 24. dupa mine relatia asta nu va merge, imi pare rau sa te dezamagesc. dar cred ca tipul mai devreme sau mai tarziu iti va cere sa faci sex(ma mir cum de nu a facut chestia asta pana acum, doar e baiat si mai are si 18 ani nu 14) iar chestia asta se face dupa 17 ani in sus, nu cred ca te va astepta, ori te va forta sa te culci cu el ori te va insela. urate situatii amandoua. dar bineinteles conteaza si cand vei vrea tu sa te culci cu el.
in fine, ciudata situatie, nu m-as fi bagat in asta nici in ruptu' capului. bafta.
De 3 ani? Tu vorbesti serios?
Ce mama naibii facea el cu tine la 10 ani si el avea 15. Te invata tabla inmultirii
Of, nu mai comentez, cica ``dragostea n-are varsta``![]()
Nu ai cum sa il schimbi.
Esti capul relatiei, printesa.Stabileste regulile jocului![]()
Pai ce naiba ori suntem in comunism ori nu mai suntem?![]()
Chiar asa de disperat dupa tine e ca nu ai voie sa iesi cu prietenii? Sau sa intri pe mess?
Sunt de acord cu styx. Ce vrei tu fetito? Cred ca prietenul tau e de departe cel mai mare pampalau daca umbla cu un copil la varsta lui, si nu numai, lasa copilul sa ii comande viata. Parerea mea este sa mergi sa-ti dai vreo 10 palme si sa-ti revi.
@smilewithme tu te auzi ce zici? esti foarte proasta, imi pare rau sa te anunt.
Cred ca ar cam fi cazul sa va treziti un picuts cu picioarele pe pamant si sa vedeti ce se intampla cu rel voastra.Nu mi se pare normal ca dupa 2 ani sa ai interdictii de genu si sa nu mai ai prieteni din cauza ca el nu iti da voie sa faci anumite lucruri.Asta nu stiu daca mai este rel sincer, ok ti la el, il iubesti dar daca si el simte la fel pentru tine ar trebui sa se puna in locul tau si sa vada cat de "bine" iti este.Cred ca arfi cazul sa aveti o discutie cat mai deschisa despre asta si despre viitorul rel voastre daca o sa continuati asa. Daca nu incerci sa vbesti cu el, sa-i explici ca astfel tu nu mai poti trai, cel mai bine ar fi sa-l trezesti la realitate si sa-i explici ca tu nu esti proprietatea lui sa faca ce vrea cu tine. Sper ca ti-a fost de ajutor parerea mea si multa bafta in continuare!
Problema e ca el e gelos.
Nu-i da atentie.
2 ani si 7 luni multi inseamna ca va iubitsii![]()
Tu l-ai invatat asa sa al alintzi alea alea
Nui lua in seama mofturile de copil mic
Baftă!
Esplica`i prietenului tau ce schimbari ar trebui sa faceti pentru ca relatia vostra sa mearga bine atat pentru el cat si pentru tine. spune`i ce te framanta(dar nu gen"ordin" ci cu calm)
intr-adevar trebuie sa mai si iesi in oras cu prietenii tai ca doar nu v-ati pus verighetele la mana.
fa`i cunostinta cu prietenii tai si poti sa il convingi sa mai iasa cu tine si cu prietenii tai. astfel va intelege...
si nu mi se pare absolut deloc ciudat ca tu ai 13 si el 18.se spune ca fetele se dezvolta mai repede decat baietii asa ca poti spune ca sunteti aproape la acelasi nivel
Nu stiu daca e gelos sau nu dar daca chiar te iubeste poti afla printr-un singur mod, incepe sa iesi iarasi cu prietenii,(la telefon) spune-i ca daca nu ii convine sa te lase in pace si ii inchizi telefonul, si ai sa vezi ca o sa te caute.
sau daca crezi ca nu poti sa faci asta, incearca sa vorbesti cu el, intreaba-l de ce nu are incredere
sper ca te-am ajutat, succes
Sa inteleg ca la inceput aveai 11 ani...nu pot sa raspund (chestia asta m-a frapat)