| bibitza a întrebat:

Hmmm... ce vise erotice aveti?batting eyelashes ia sa va vad...imaginatia big grin

22 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Acum cateva zile visam ca fac sex cu o prietena de-a mea. big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eee....asta nu prea sa zice :p

| ioanaa a răspuns:

Noapte, cer instelat, plaja, apa, eu si el happy

Sper imi implinesc visulhee hee

| ioanaa a răspuns:

Ba sa ne intalnim (dar dupa ce am terminatlaughing) si sa impartasim impresii. daca a fost ca in vis sau chiar mai frumos big grin

| Crisu_8081 a răspuns:

Eu visez ca o fac cu o femeie...si nu e rau delocbig grin

| hashe86 a răspuns:

Oh nu, pentru binele tau nu ai vrea sa stii. ca sa scapi fara sechele din asta mai bine ai renuntza la intrebare tongue

| MisterKat a răspuns:

Oho... am visat-o pe Romanita Iovan.si m-a dus intr-un Jeep la un hotel super luxos. si. mai multe nu pot sa zic. (a fost doar vis,). PS.intr-o zi am visat-o pe Nikita ca a venit la mine acasa si vroia de mancare laughing) Si i-am pus o oala intreaga de supa si pe toata a mancat-o laughing (asta e un vis super amuzant happy )

| anonim a răspuns:

Bibitza, tu ai consumat ceva?rolling on the floor tongue
tu ce vise erotice ai? insa vreau sa mi le spui in privat.tongue

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Urc intr-un avion de pasageri, si il vad pe comandantul navei intampinand pasagerii (o bomboana de barbat; inalt, atletic, blond(poate sa fie si saten ca nu ma deranjeaza)mgh, deja inghit in sec).
Deodata ni s-au intalnit privirile intr-un mod foarte placut. Avionul a decolat,, iar cand este deasupra norilor, pilotul o trimite pe sefa de cabina sa ma cheme in carlinga sa ma intrebe ceva. Ajungand in cabina, pilotul ii sopteste copilotului sa se duca in spate sa vada daca e ok si sa se intoarca atunci cand il aude prin microfon, apoi el ma invita sa iau loc pe scaunul din dreapta. E fascinant acolo printre atatea butoane si langa un barbat atat de puternic si frumos. El ma intreaba daca vreau sa invat sa strunesc avionul de gabarit destul de mare. Este o experienta pe care nu o pot rata sub nici o forma. Dupa ce este stabilizat avionul, il pun pe pilot automat si zambim unul la altul de reusita mea, ma strange de mana intr-un mod nu tocmai prietenesc ci mai degraba dragastos si apoi ...mai departe va imaginati ce urmeaza.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Andi, daca rasfoiesti putin prin raspunsurile mele, o sa vezi ca sunt printre cei putini dezinhibati de pe aici si cred ca o sa dai si de varsta mea. Sa nu ai un soc.

| Zoombe3 a răspuns:

Nu-i de zis tongue blushing big grin

| bibitza explică:

Ioanaa ai acelasi vis ca si mine big grinbig grinbig grin sper totusi sa nu ne intalnim pe plaja in aceeasi seara laughing

| bibitza explică:

Hashe86 cred ca majoritatea am vrea sa aflam ce fantezii sa vise ai tu...winking

emil un pic de ciocolata ca sunt la cura de slabire rolling on the floor...eu am zis...noapte plaja mare eu si EL :X:X:X (am rasp aici ca sa nu zica lumea ca cine stie ce nimfomana oi fiihee hee )

| sergiu25bc a răspuns:

Vise erotice pina la varsta de 25 ani, nu am avut nici macar 1 data 1 vis erotic, deci nu am vise erotice, chiar des single

| aumih16 a răspuns:

De regula eu visez numai scheleti fantome monstri zombie rar mi se intampla sa am un vis erotic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare e gradina Domnului ce atatea secrete ca doar nu suntem vecini.
Deci sa incep: NU e vis e fantezie si suna cam asa: Eu si profa de engleza care imi preda consultati la ea acasa. O astept sa imi deschida usa cand colo ce sa vezi!? imbracata intr-o lenjerie neagra si sexi. Ma cheama inauntru eu ma uit lung la ea si nu trece mult timp si imi spune: Nu te uita asa la mine si sui in pat, la care eu ii raspund: Credeai ca sunt un amarat si rip rop pe ea si v-am spus fantezia mealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciunul, realitatea cam bate visele, asa ca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aproape reusit "blonda suprema" dar de ce vrei sa ne lasi sa ne imaginam ce urmeaza. O imagine vizuala se construieste in mintea noastra doar dupa ce folosesti si deznodamantul :-p
Nu te supara dar nu cred ca ai mai mult de 15 ani altfel nu te-ai fi rusinatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai am visat azinoapte ca am facut sex cu prietenul cel mai bun al iubitului meu... chiar nu ma simt bine dupa visu asta laughing))

Răspuns utilizator avertizat
| cornelpanco a răspuns:

Pai am visat ca intr-o zi cand nu erau ai mei acasa sosise prietena mamei pe la noi! I-am spus ca ai mei vi peste 3 ore si ca daca vrea s-o servesc cu ceva o s-o fac cu cea mai mare placere. Mi-a spus ca vrea o cafea. Am pus ibricul la fiert, intre timp aruncam cate o privire la ea. Avea o fustita crapata si i se vedeau chiloteii in oglinda. I-am dus cafeaua si cand ma asez langa ea arunc o privire la sanii ei. Ea a observat si imi spune...Iti plac? I-am zis ca da!
Vrei sa-i atingi? De-abia am asteptat sa-mi zica asta. I-am bagat mana la pasarica era umeda. Mi-a desfacut pantalonii si mi-a zis : Ai crescut mare!
Si mi-a zis sa o ling, era buna si mare... Apoi Am facut sex de 2 ori!

| octavianserbulea a răspuns:

Eu chiar acum m-am trezit dupa un vis erotic... se facea ca eram intr-o camera luxoasa cu 3-4 fete bune de tot toate-n chiloti si-n sutiete, si veneau pe rand sa le pun mana pe funduletze, dintre care si o vecina de-a mea care este plecata in Italia. Si nici bine nu am apucat sa fac sex cu ele, ca m-am trezit sa merg la bucatarie sa beau un pahar cu apa. Desi m-am trezit cu ea erecta... am lasat-o sa se culce la loc.winking big grin pana acum la varsta de 30 de ani sa zic a am avut 10 vise eroticewinking moama si asta nu-i nimic in comparatie cu altele! big grin

Întrebări similare