anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hristos a Inviat si Paste fericit!

Deci, vin si eu cu o mica problema sau nu stiu cum sa ii zic. Am o vecina care arata foarte bine si care ma atrage si nu stiu cum sa o abordez.

Ideea este in felul urmator, tipa este mai mare ca mine cu 5-6 ani cred. Si tot timpul cand ne vedem stam de vorba, o sarut pe frunte, o iau de mana, uneori m-a lasat sa o sarut si pe gura si mi-as dori mai mult (nu relatie ci un fel de prieteni cu beneficii sau in cazul nostru vecini cu beneficii), daca intelegeti ce vreau sa zic, dar nu stiu cum sa abordez situatia ca sa nu se supere, mai ales ca suntem si vecini. Ea nu a crescut aici cu mine sunt veniti de cativa ani la noi pe strada dar ne-am atasat unul de celalalt.

Si as avea nevoie de un sfat din partea voastra! Fara rautati sau sa judecati! nici unul din noi nu avem relatii!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca are si ea cont aici sau isi va face, ar fi bine sa-ti schimbi poza de la profil. Asta daca ai ceva ganduri serioase cu ea.
Nu dă bine.

| ania a răspuns:

Adevatat c-a inviat!
Barbatul a fost creat de Dumnezeu Tatal si Mantuitorul Hristos cel inviat ca sa fie capul unei familii,sa protejeze o femeie fata de care sa se
dedice sa fie fidel pebtru toata viata nu sa o privesca ca obiect sexual, isi bata capul cum sa se detensioneze sexual folosindu-se de ea.
De ce nu ii spui direct?
-Vreau doar satisfacite sexuala,nu sa ma obosesti cu asteptari de relatie, vreau sa te pot arunca oricand ma plicisesc, fara reprosuri, sacaieli, sentimentalisme, doat eu contez!

| ania a răspuns:

Daca nu esti interesat sa te insori cu ea cel mai cinstit ar fi sa nu o abordezi deloc, nu are rost sa ii incurci viata degeaba

| sierra1 a răspuns:

"o vecina... nu stiu cum sa o abordez. cand ne vedem stam de vorba, o sarut pe frunte,. m-a lasat sa o sarut si pe gura"

hai să fim obiectivi și să recunoaștem: e gata abordată deci nu văd unde e problema!

| tr3ig a răspuns (pentru sierra1):

Inseamna ca la mine e problema ca sunt timid si mi-e rusina sa ii zic sa mergem mai departe nu stiu, mi-e sa nu se supere!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sa-i spui de la bun inceput ce ganduri ai! Nu o minti, nu o duce cu zaharelul!

| SkandallKamataru a răspuns:

Da nu trebuie sa ii zici verbal ca vrei sa o fw*i mai tembelule, o chemi si tu la tine ii gatesti ceva, flirtati, vorbiti, va uitati la un film si de acolo poti sa avansezi.
De obicei daca vine la tine stie pentru ce vine si ce o sa se intample, tine de tine sa se intample asta.

Întrebări similare