| VrRos42 a întrebat:

Și voi ati dat de fete gen: "Nu îl cunosc pe ăsta, nu ii răspund la mesaj"
Păi ele cum vor să ne cunoaștem?
Doar nu le mănânc sau le bat sau sunt cine știe ce nebun drogat.
Ca idee am dat mesaj la vreo 20 de fete sa ies și eu la o cafea cu una și niciuna nu mi-a răspuns. Unde aș putea aborda o fată online din orașe din județul meu?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Bine iti fac!
Ti-am zis de zecid e ori sa lasi naibii online si mesajele, ca online este numai flirt, minciuna si bataie de joc!
Abodeaza fetele in viata reala si mai alsa online-ul ca ajungi la 50 de ani tot singur si frustrat.
Fa ce trebuie ca sa ai o sansa, nu fii incapatanat, ca nu vei fii niciodata fericit.

33 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Totul depinde de aspectul fizic, nu trebuie sa ai bmw si vila, totul e sa fii atragator sexului frumos, fetele de la 16-25 vor sex asa ca pun accent pe fizic,apoi pe familie, dar faza e ca ea sa r compromite cu un provider dar nu o atrage fizic, asa ca are nevoie de un mascul alfa, ideea e ca tu sa ii cresti copilul facut cu alfa, idealul este sa fii frumos, atragator dar si un tata bun pentru copilul tau

| RAY a răspuns:

Delocimportant cati arata ca dorian? cati au ce are el? inseamna ca exista o lume de vrgini,nu gandi in alb si negru,oriunde pe planeta asta sunt cupluri,dar desigur cei mai frumos au primit un bonus mare de la natura,ideea e ca si voi vreti fete frumoase, vad eu peste tot, sunt urati dar vor fotomodele, apare una mai uratica toti o jignesc, fiti naibi realisti

| Delocimportant a răspuns (pentru RAY):

Da, Ray, numai la frumuseti visam. Eu avut numai pufoase, de 90-100 kg. Fii, deci, sigur, ca NU erau cele mai frumoase. Nu exista o lume de virgini, si stii de ce? Pentru ca, unii dintre noi, mai găsim cate un MILF disperat, careia i.se face mila de noi. Multi arata ca Dorian. Nu vezi ca multi merg la sala? Insa, eu vreau una care sa ma accepte așa cum sunt, atata timp cat si eu o accept asa cum este, adica fie slaba, sau fie grasa.

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru Delocimportant):

Sa te accepte asa cum esti, scund, uscat sau esti ce probleme mai ai tu de ordin fizic, asteapta tu mult si bine baiatule, cel putin esti amuzant big grin

| Delocimportant a răspuns (pentru LonelyGuy07):

Sunt mai mult decat amuzant. Daca erai fata, iti trebuiau doua ecrane de 10 inchi, ca sa vezi dovada. Maxim ti.am dat. Da, ma, sunt scund, batran, chel, port ochelari, si sunt in scaun cu rotile, de aceea nu am noroc la femei. Recunosc, ai dreptate.

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru Delocimportant):

Ce draci baltati zici mah prietene acolo, nu inteleg ce zici

| RAY a răspuns (pentru Delocimportant):

Doar știi ca nu sunt ipocrit, și eu as vrea una frumoasa,mai ales vara toate mai puțin îmbrăcate este normal sa te atraga,ba chiar e sănătos sa ai erectie, soluția este sa ne maximum genetica, eu sunt gras la fata, am văzut slab același fata ca mine și era atractiv, trebuie sa slăbesc

| Violleta2022 a răspuns:

Baiete, uite o fata de 18 ani care se plange ca nu gaseste iubit:

https://www.tpu.ro/......te-cateva/

| OldSoul a răspuns:

Daca vrei sa ai succes in online... Trebuie sa le atragi atentia cumva.
Asta o poti face in mai multe feluri...
1.Prin modul in care arati...
Daca arati bine, si evidentiezi asta, ai putea atrage atentia unor persoane cel putin, cat sa-ti raspunda la cateva mesaje.
2.Prin bunurile pe care le ai.
Exact cum a zis colegul mai sus, daca te lauzi cu ceva masini, poti starnii ceva interes...
3.Prin modul in care vorbesti.
Daca reusesti cumva sa te diferentiezi de ceilalti 20 de tipi care i-au dat mesaj in ziua respectiva, e posibil ca unele din ele sa-ti raspunda.

Insa, oricare din variante ar fi, niciuna nu e garanta.
Pentru ca nu toate fetele sunt la fel.
Pentru ca probabil au incercat si altii mai experimentati inaintea ta.
Pentru ca...
Unele au "prieten" dar il tin secret laughing

Daca nu iesi nicicum in evidenta, sunt slabe sanse ca ele sa-ti raspunda.

Ah, si exista si unele din ele care sunt paranoice daca iesi in evidenta... "Dar de ce-mi da asta mesaj? Ce vrea de la mine?"
Si nu-ti raspunde la mesaj crezand ca urmaresti ceva laughing

Iar altele poate observa la tine, fix ce nu le place lor.
Apropo, daca mesajul tau incepe direct cu invitatia la cafea, s-ar putea sa pari disperat/dubios, si de asta sa nu mearga.

Oricum, recomandarea mea e sa te detasezi cand trimiti mesaje la fete.
Nu trimite mesaje pentru a le cucerii pe ele laughing
Trimite mesaje pentru tine laughing
Eu de exemplu le dau mesaje asa, pentru amuzamentul meu, pentru a vedea cum raspund ele la ceea ce spun, ceea ce transmit eulaughing
In felul acesta sunt cumva detasat de ceea ce urmeaza.

| Sofer a răspuns:

Încearcă și mergi și prin oraș. În parcuri ca dai de fete și încearcă abordări pe strada.

| Hammurabi a răspuns:

Adică, tu dai mesaje la necunoscute și te aștepți să-ți răspundă?
Și, de curiozitate, ce fel de mesaje dai? Ce le scrii?

| 1997onur a răspuns:

Nu nu am dat și nici nu o sa dau vreodată de așa... stau departe de... mai bine singur.

| troleibuz a răspuns:

Problema băiețeilor ca voi e că toți suferiți de misecuvism. Probabil din cauza a mommy issues aveți impresia că vi se cuvin sau vi se datorează lucruri, că fetele au o obligație față de voi și că ce vreți voi e foarte important și părerile lor nu contează. Scârbos.
Abordează fete cunoscute în cercuri comune.

| Kiran a răspuns:

Hmm, poate acele persoane aveau deja iubit/iubita sau placeau pe cineva in secret. gandeste-te ca fetele primesc aproape zilnic mesaje de la tot felul de "cavaleri" si la primul refuz din partea lor, acei cavaler pleaca. in zilele noastre parerea mea e ca majoritatea traiesc in nesiguranta dpdv relational. realizam faptul ca totul e pe moment si nimeni nu e alaturi cand ai avea nevoie. daca chiar vrei sa cunosti pe cineva, cauta pretext. jocuri video ar fi o optiune daca ai mentionat ca le spui in mediul online sa va intalniti. prima data ele te cunosc ca strain, apoi avansezi ca prieten si dupa daca meriti o sa iti accepte. sentimentele. pune-te tu in locul lor. ai iesii cu una-doua la fiecare baiat la intalniri?

| RainbowD a răspuns:

Eu, îți zic să te pui și în locul fetelor. E cam penibil pentru o fată să o abordeze un necunoscut pe rețelele de socializare. Altfel e treaba dacă ați schimbat deja câteva vorbe sau priviri într-un loc în care v-ați văzut face-to-face deja, într-un parc, restaurant, o petrecere, etc.

Ieși în oraș, cu grupurile de prieteni și cunoaște persoane noi. O relație nu se face în mediul virtual. happy

| Willis a răspuns (pentru RainbowD):

Sunt cazuri și cazuri.
Unii nu găsesc, altele vor dar nu răspund la întrebări.
Fratele meu, și-a găsit nevasta actuală, pe online. Depinde de noroc, de ce spui, de alinierea planetelor... etc...

| RAY a răspuns (pentru RainbowD):

Nu cred ca o femeie spune asta si fete de 14, 15 ani

| LonelyGuy07 a răspuns:

Nicaieri obisnuieste-te cu ideea ca o sa mori singur, circula o chestie pe tik tok suna cam asa - si noi raspundem la mesaje baietilor dar cei urati nu au de unde sa stie lucrul astawinking asa ca idee s-au saturat pana si ele de minciuni, macar e de apreciat lucrul asta la din ziua de azi rasa lor

| Delocimportant a răspuns:

Daca nu ai conturi in Elvetia, BMW/ Audi minim 2017-2018, si nu arati ca Dorian Popa, ia.ti gandul de la ieșiri cu fetele. Nu mai există fete cuminti si serioase. Unora ne este destinat sa ramanem singuri ever.

| DrCarolKnyzewski a răspuns (pentru Delocimportant):

Bubuie prostia in tine. Adevarat iti spun

| Danny28 a răspuns (pentru Delocimportant):

Subscriu

| Delocimportant a răspuns (pentru DrCarolKnyzewski):

Te.ai regasit in raspunsul meu, este? Asta e, esti sarantoc, degeaba ai "Dr" in nume. Hai, da.i cu praf de mers, fiule.

| Bazzed a răspuns (pentru Delocimportant):

Cine te-a mințit? laughing

| DARLINGx a răspuns:

Dacă nu ai multe poze sau ești anonim pe aplicațiile de socializare, poate fii o problemă asta. dar îți recomand aplicați de întâlnire sau, de dating și acolo găsești și din județul tău fete. Îți urez noroc!

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru DARLINGx):

Dating, tik tok, Instagram toate-s la fel, am vazut zilele astea de cand cu tik tok-ul si noi dam mesaje la baieti dar uratii nu de au de unde sa stiu la tot felul de aratari cu bot de rata basinoase imputite fara pic de tatze sau fund te ia capul, asa mi-as fi dorit sa nu fi existat pe lumea asta site-urile de videochat sau only fans sa vedem si noi unde si in ce fel o luau astea pline de figuri, ar fi murit de foame

| VrRos42 explică (pentru LonelyGuy07):

Astea pline de figuri probabil că ne-ar fi căutat pe acasă, acum suferă de atenție toate...

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru VrRos42):

Ce e mai trist ca absolut toate au basini, unele nu isi vad de lungul nasului si cred ca li se cuvin tot barbati gen Dorian Popa fara sa se priveasca in oglinda, de aceea sunt multi lasati pe dinafara la laba, poate's paranoia dar e de 10 ori mai greu sa agati pe strazi decat in online hai sa fim seriosi si in 8 din 10 cazuri te vei lovi de AM PRIETEN, asa ca tu poti asculta ce baliverne iti zic astia la nesfarsit ca o faci degeaba

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru VrRos42):

Iar dupa o anumita varsta cand observa ca nu apare ala perfect de viitor chiar daca ele sunt casnice cu bac luat se apuca de only fans sau videochat si dau vina tot pe barbatii ca sunt misogini si ca *** mai stiu eu ce motive inventeaza, chiar recent am vazut pe tik tok una care se scuza ca face only fans pentru a-si pregatii viitorul la drept laughing) mi s-a parut cea mai haioasa faza! eu termin dreptul ca fata dar de vreme ce statul nu imi ofera un salariu bun de inceput ma apuc de only, te duci dreacu cu asta e prapad

| MotanulAlbastru a răspuns:

"Păi ele cum vor să ne cunoaștem?"
Nu vor.

| VrRos42 explică (pentru MotanulAlbastru):

Nu vor, că ele sunt proaste, le plac grașii bărboși, de aia.

| MotanulAlbastru a răspuns (pentru VrRos42):

Vorbeste frustrarea din tine. De unde știi? Aveau poze cu prietenii? Și tu inca le-ai scris? Ewww. Daca sunt proaste, nu le mai scrie. Easy.

| Ionut121208 a răspuns:

Depinde cum le abordezi, daca bagi replici cu,, nu te-a durut cand ai cazut din cer", nu te astepta sa iti raspunda

| DrCarolKnyzewski a răspuns:

Da mesaj la inca 20.