Bine iti fac!
Ti-am zis de zecid e ori sa lasi naibii online si mesajele, ca online este numai flirt, minciuna si bataie de joc!
Abodeaza fetele in viata reala si mai alsa online-ul ca ajungi la 50 de ani tot singur si frustrat.
Fa ce trebuie ca sa ai o sansa, nu fii incapatanat, ca nu vei fii niciodata fericit.
Problema băiețeilor ca voi e că toți suferiți de misecuvism. Probabil din cauza a mommy issues aveți impresia că vi se cuvin sau vi se datorează lucruri, că fetele au o obligație față de voi și că ce vreți voi e foarte important și părerile lor nu contează. Scârbos.
Abordează fete cunoscute în cercuri comune.
Ce e mai trist ca absolut toate au basini, unele nu isi vad de lungul nasului si cred ca li se cuvin tot barbati gen Dorian Popa fara sa se priveasca in oglinda, de aceea sunt multi lasati pe dinafara la laba, poate's paranoia dar e de 10 ori mai greu sa agati pe strazi decat in online hai sa fim seriosi si in 8 din 10 cazuri te vei lovi de AM PRIETEN, asa ca tu poti asculta ce baliverne iti zic astia la nesfarsit ca o faci degeaba
Iar dupa o anumita varsta cand observa ca nu apare ala perfect de viitor chiar daca ele sunt casnice cu bac luat se apuca de only fans sau videochat si dau vina tot pe barbatii ca sunt misogini si ca *** mai stiu eu ce motive inventeaza, chiar recent am vazut pe tik tok una care se scuza ca face only fans pentru a-si pregatii viitorul la drept ) mi s-a parut cea mai haioasa faza! eu termin dreptul ca fata dar de vreme ce statul nu imi ofera un salariu bun de inceput ma apuc de only, te duci dreacu cu asta e prapad