Buna.
Asta este, trebuie sa treci peste. Nu pot obliga pe cineva sa te iubeasca.
Sau in orice caz fii feminina, draguta, simpatica si cu capul pe umeri.
E doar simpatie. La 11 ani nu ai cum sa iubesti cu adevarat. Daca zici ca in ore se uita la anumite fete in ochii lor asta nu inseamna neaparat ca le place, poate e doar un obicei al lui. P. S.: sunt baiat si stiu ca un baiat cand iubeste o fata nu face asa ceva.
Nu cred ca exista notiunea de iubire la varsta ta poate diar il placi si simti ffluturasi in stomac dar cam atat!
Si eu am 11 ani si eu am plac baieti dar sai iubesc acum pentru tine iti recomand sa mai astepti vreo 3 -4 ani sh dupa, asta e doar o joaca pentru tine, o sa se sfarseasca aceasta lume minunata pentru tine! viata e grea dar trebuie sa trecem peste... dar totusi daca vr sa fi cu el incearca sa gasesti lucruri in comun
Sper ca te-am ajutat
Pay vezi: cand te antalnesti cu el daca se anroseste la fata. Daca se uita la tine asa fara sa vada nimeni(pe ascuns)...
supcess!
Incearca sa petreci mai mult timp cu el daca o sa stati impreuna mai mult si o sa fii simpatica cu el poate o sa se indragosteasca de tine iti zic din propria experienta!.
Buna!:*Nu merita sa-ti bati capul pentru el.Chiar daca iubirea ar fi reciproca, ai avea numai de suferit, pentru ca este tipul baiatului care striga dupa atentie, deci el oricum te-ar insela si ti-ar da numai batai de cap. Sper ca te-am ajutat:*