Vorbeste fratioare cu ea. Ce ai de pierdut? In cel mai rau caz poate sa-ti spuna "nu"...dar macar vei afla cum stau lucrurile.
Am început sa vorbesc cu ea. Încă nu i-am spus ce simt dar sper ca în curând ii voi zice. Încerc sa progresez încet dar sigur.
Ai grija sa nu te misti prea incet si sa te bage in "friend zone".
Corect gramatical se scrie o colega de serviciu sau de clasă daca esti la școala, nu o colega de ale mele, sau puteai scrie simplu o colega a mea
De ce sa folosesti social media ca intermediar daca tu o placi?
Legat de iubit, in majoritatea cazurilor o sa aiba reper pe insta cu el sau eventual in lista de urmaritori (asta daca are putini).
Afla mai multe despre ea daca esti sigur ca o placi si nu e de la faptul ca te-a bagat in seama cateva zile si te-ai atasat de ea. Totodata tu crezi ca esti idealul ei iubit? Crezi ca o poti face sa fie in relatie cu tine mai mult de 1-2 ani? Daca nu, la ce rost sa te gandesti la o persoana ce nu va fi mult timp in "preajma" ta.
Nu merită să îți faci relație, de multe ori relațiile se încheie cu despărțirea, aducând suferință enormă. În plus, poate dai și peste cineva gelos sau care îți face alt rău, distrugându-ți viața. Încearcă să hrănești cât mai puțin arhonii (în caz că ei există), ok? https://www.reddit.com/......g_up_some/
Pai nu tu esti barbatul? De ce astepti ca ea sa faca primul pas? Din cum o descrii, e independenta, deci nu are nevoie disperata de unul ca tine.
Ti-ai dat laba? E clar, doar trupeste o vrei. Nu ai alte sentimente pentru ea. Daca e isteata si-a dat seama deja si nu e interesata de tine.
Dar poti sa o inviti la o cafea, la un suc, la ceva usor in loc public si sa te lamuresti.
Am spus ca mi-am dat laba și NU mi-a trecut. La corp chiar ca nu e pe gustul meu. Dar îmi place cum se comporta
Bro, daca nu iti raspunde, nu e interesata. Atata tot.
(asta nu inseamna ca nu o poti face sa fie interesata pe viitor. Dar daca esti obsedat cu mesaje si vorbesti singur nu rezolvi nica. Doar de faci de caca)
Paul2345890 întreabă: