| di@n@ a întrebat:

Inchid ochii pentru o clipa si vad tot ce am trait...ma intreb:"Oare unde gresesc?"Simt cum inima imi este pe zi ce trece mai pustiita, ascult melodia noastra si simt cum o parte din mine se pierde in trecut. A fost o iubire interzisa; el ma iubea din ce in ce mai mult, dar, eu nu am avut curajul de a renunta la tot pentru el.Acum stiu ca e prea tarziu. el este cu altcineva, eu cu aceeasi singuratate in doi. Ce pot face pentru a merge mai departe?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Ce poti face pentru a merge mai departe este sa mai vorbesti o data cu el. Spune-i ce simti, spune-i ca inca mai tii la el. Daca el te iubeste ar trebui sa renunte la tot pentru tine. Daca nu face asta atunci inseamna ca trebuie sa mergi mai departe. Stiu ca doare insa trebuie sa ai taria de a te desprinde de gandul unei posibile impacari. Cel mai bun lucru este sa porti o discutie sincera cu el inainte sa realizezi ce trebuie sa faci mai departe. Succes si fii tare!

7 răspunsuri:
| simoSTAR a răspuns:

Sa renunti la tot? adica? cand cineva te iubeste cu adevarat nu te pune sa renunti la ceva ce u nu vrei, dar nusy despre ce este vorba asa ca nu ma pronunt!
oricum, daca mai este vreo sansa sa lupti, lupta! cand iubesti cu adevarat nu uiti asa repede. daca el te-a iubit cu adevarat inseamna ca ceva, ceva tot mai simte si poate isi va da seama ca acum chiar iti pare rau... daca asta nu se va intampla, sa iti fie invatatura de minte si sa nu mai faci aceleasi greseli pe viitor.noi pretuim pe cineva doar dupa ce l-am pierdut.incearca sa iesi cu prietenii, sa iti ocupi timpul cu ceva.in rest.numai timpul vindeca ranile. e trist dar adevarat!

| theodoraafi a răspuns:

Sunt de parere ca ar trebui sa stai sa te gandesti bine si sa iei o hotararea. sa renunti definitiv la el sau sa lupti pentru el. daca vrei sa renunti definitiv, incearca sa ai alte procupari, inalniri, iesiri in oras, orice sa iti atraga atentia de la el. daca te hotarasti sa lupti pentru a fi cu el, eu zic sa actionezi cat mai repede, sa vorbesti cu el, sa-i spui ce simti, ce vrei. dar daca... nu o sa mai vrea nimic trebuie sa te resemnezi si cred ca o sa ajungi la prima varianta, sa renunti.

eu iti urez foarte mult noroc pentru ca stiu prin ce treci, te inteleg foarte bine.

succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am sa iau postarea ta si o sa ti-o returnez peste vreun an doi.si mai vorbim atunci.

| pisoias29 a răspuns:

Hmm, eu zic sa te linistesti...rabdare! rabdarea este rasplatita, va veni si randul tau

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

SA il recucereti, sai arati cat suferi cat de rau iti pare(mai mult decat ai facut-o). nu te da batuta, oricand poate fi totul ca inainte! nu intra in stare. din aceeea go for it!::*

| laraandy a răspuns:

Din pacate nu mai poti face nimic, ca sa il faci sa se intoarca la tinesadfacem niste gesturi care in mom de fata nu ne dam seama cat de mult gresim, doar cand pesr de langa noi pleaca, atunci ii simtim cu adevarat lipsa si ne dam seama de greselile facute.am vrea sa dam timpul inapoi, dar din pacate asa ceva nu este posibil
Vorbeste cu el, incearca sa ii spui tot ce simti pentru el, spune-i ca nu l-ai uitat si ai vrea daca se poate sa reluati relatia
Cu toate ca el nu o sa mai vrea, tinand cont ca acum are o relatie si ii e bine. Unele pers sunt iubite cu adevarat dar nu stiu sa aprecieze ce au langa ele/el. Apreciaza lucrul asta cand iti dai seama ca esti singura, ca nu esti iubita, ca nu are cine sa iti spuna un Te Iubesc in fiecare zi...Incearca sa cunosti alte persoane, iesi, distreazate, si daca o sa intalnesti din nou o pers care sa te iubeasca enorm, atunci renunta la orice ca sa ii fi alaturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand poate nu ai fost pregatita sa renunti la el...nu ai simtit asta...ar fi bine sa vorbesti cu el sa-i spui ca inca il iubesti, iar daca el nu mai vrea sa-ti fiti impreuna ar fi mai bine sa ti cauti pe altcineva care sa te faca sa il uiti. uneori dragostea doare mai mult ca orice pe loomea asta.