| Mσηιι a întrebat:

Intrebare pentru baieti
toti is nesimtiti?
Va rog fara comentarii aiurea. happy

Răspuns Câştigător
| VreauBomboane a răspuns:

Hmmm...nu toti baieti sunt nesimtiti sa stii,eu chiar nu sunt cu ori ce fata am fost "am respectato" nu ii vorbeam urat prosti din astea, dar sunt unele fete care ele sunt nesimtitelaughing), ak sa nu imi sariti in cap...

17 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Totul este în funcție de ce educație a primit acasă, anturajul pe care îl frecventează, pariurile pe care le fac cu băiețașii de cartier, etc.
Pa, pa.

| WooLove a răspuns:

Da, aici este o problema cu chestia asta... majoritatea fetelor va plangeti de chestia asta ca baietii sunt nesimtiti dar pe mine ma roade curiozitate. Daca voi gresiti intr-o relatie sa zicem ca va inselati partenerul si el afla si dupa stiti ce urmeaza, dupa un timp va faceti alt prieten si el va intreaba de ce nu mai sunteti cu precedentul ce ii raspundeti (stiind ca voi sunteti de vina). Dupa incercati sa zicecti ca numai baietii sunt asa cum sunt.

| ionutzul31 a răspuns:

Eu cel putin nu sunt, asa ca nu poti spune ca toti sunt nesimtiti.winking

| Lacoste a răspuns:

Buna.In general oamenii sunt nesimtiti, nu doar "baietii".

| Sara2 a răspuns:

Nu, dar in proportie f mare da

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Asta ne putem da seama dupa cei 7 ani de acasa care i au ...sau nu

| Kafeeaua a răspuns:

Nu e vorba ca`s nesimtzitzi.pentru ca nu ar fi singuri(muthe fete sunt si mai si)
ei sunt f afemeiatzi si uneori te pun si la incercari sa vada daca te lasi sau nu pakalitha. un baiat care te respecta nici nu stie ce e aia nesimtzire!

| Eღilia62 a răspuns:

Eu sunt fata dar baieti cu bun simt sunt cam 2 din 10.

| cryssu2008 a răspuns:

Depinde de baiat... din clasa sociala face parte, adica din clasa nesi sau din clasa simtiti big grin

| ChickSWhisper a răspuns:

Sunt fata si singurul baiat care am considerat ca este super in regula... a devenit un nesimtitstraight face
Au o perioada cand sunt asa. Dar cand le apare creieru' se vor regasi pe ei insasi si isi vor da seama ca ceea ce fac nu este frumoshappy... sper.laughing

| nosferatu15 a răspuns:

Fiecare dupa modul in care au fost educati si in ce anturaje au intrat...

Răspuns utilizator avertizat
| Floricika2000 a răspuns:

Eu sunt fata si este cam 50% nesi 50% cool Baietiihappy

| ralucaralu a răspuns:

Nu chiar.majoritatea:))

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/

| Annalina99 a răspuns:

Nu cred ca toti baieti-s nesimtiti

| Kissmeagain a răspuns:

Orice baiat are partea lui.Si un nesimtit poate sa isi revina la realitate.
Dar de ce doar baietii sun asa? Fetele sunt la fel si ele, parerea mea...si sunt tot fata.
Orice om se poate schimba

| pepica a răspuns:

99 la suta ca si fetele

Întrebări similare