| Maryo_Nykola_1984 a întrebat:

Iubesc pe cineva si nu pot sa traiesc fara ea vreau sa mor numai rezis ce sa fac sa ca numai rezist vreau sa mor si daca nu se va intoarce la mine in cel mai scurt timp o voi face cu sigurant a cu o moarte suntem toti datori odata si odata dar daca asa ii scris sa mor ca iubesti pe cineva cu adevarat asa sa fie numai rezis o iau razna nu pot trai fara ea ast raspunsul vostru nu criticati...

8 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

Calmeaza-te incearca sa te linistesti si sa gandesti limpede, ok? Viata merge inainte, nu te poti opri aicia si nici nu poti sa renunti sa lupti! Mai intai sa te gandesti daca se merita sa faci un asemenea lucru pentru aceasta fata, sa te gandesti pentru motivul despartirii voastre, daca a fost vina ta sau al ei, si daca motivul este intr-adevar bun. Vezi daca este absurd motivul, si daca este atuncea nu se merita sa-ti dai viata pentru o asemenea fata care probabil nu te mai iubeste la fel de mult dar tu da. Nu te astepta sa vina ea inapoi, du-te tu la ea, recucereste-o, arata-i cat de mult o iubesti, ce vremuri frumoase ati avut si inca mai pueti avea, ca te poti schimba pentru ca si ca fiecare zi va fi mai special, ca o s-o sprijini mereu, ca ai sa-i fii alaturi orice-ar fi si ca poata sa planga pe umarul tau mereu. Ea cu siguranta se va intoarce la tine daca ar vedea cat de mult o iubesti, dar nu fa asemenea gesturi drastice si calmeaza-te, nu te arata disperat, ai s-o sperii si o s-o faci sa creada ca esti obsedat de ea! Moartea ne va veni la fiecare, dar nu ar trebui s-o provocam noi insine, traieste-ti viata la maxim orice-ar fi! Daca a fost sa fie sa va despartit definitiv, atuncea mergi mai departe, cauta-ti iubirea adevarata si gandeste-te la tine, la ce meriti tu, ca meriti mai bun si meriti sa fi ifericit si sa depasesti de aceasta durere infioratoare! Mult succes iti doresc!

| costel24ro a răspuns:

Prietene,facand asta dovedesti cat de slab de inger esti,in special ei,o sa zica ca a avut dreptate, ca nu era-i pentru ea, ca nu erai destul de puternic sa treci cu ea prin viata.ve-i dovedi la toata lumea ca esti un las! parerea mea e sa fii un luptator si sa arati ca nu te-a ingenuchiat,poti sa mergi mai departe si sa realizezi ceva in viata! nu da nimanui satisfactia asta,pentru ca nu merita.ce-ar fi ca toti care suferim sa facem asa? si eu am gandit ca tine sa stii,eram in stare sa ma duc draq din cauza asta,si am zis de ce? odata ce nu mai e langa mine,mort cu siguranta nu o sa o am,si daca o fost o vipera,sa traiasca sa vada ca pot mai mult,ca construiesc ceva si ca viata nu s-a oprit la ea! si sa stii ca da rezultate! cu fiecare lucru p care il fac bine si ma inalt,ei ii cade tot mai rau! iar alte fete care sa ne aprecieze mai sunt,trebuie rabdare sa asteptam,ca daca cautam nu gasim! stii vb aia? dupa autobuze si femei sa nu alergi,ca totdeauna vin altele! stai linistit si gandeste-te la ce am zis, construieste ceva cu viata ta in viata ta, nu distruge! iti urez putere sa treci peste si succes in a construi!

| Roxana0606 a răspuns:

Sa nu iti iei viata niciodata!
Uite.stiu ca treci printr-un moment greu dar.gandeste-te la familie, prieteni. Sunt oamenii care au cea mai mare nevoie de tine. nu merita sa-ti iei viata pentru o fata! Pur si simplu nu a fost sa fie.nu esti nici primul dar nici ultimul care este parasit.
Cat despre introsul la tine nu poti obliga o persoana sa se intoarca la tine. dragostea cu sila nu merge. imi pare rau pentru ttine. dar moartea nu e o solutie. Gandeste-te putin la durerea pe care o vor simtii parintii tai, prietenii si chiar ea.
Daca ii iubesti fa-o pentru ei. Traieste pentru iei.
Asta nu inseamna ca trebuie sa te apuci de baut daca ai hotarat sa nu-ti iei viata pentru ca omul la bautura scoate pe gura tot felul de prostii si nu faci decat sa o ranesti pe ea. Cu ce e ea vinovata ca nu te mai poate iubii? Inimii nu-i poti dicta ea alege pe cine iubeste.
Punete tu in locul ei. imagineaza-ti ca ea e cea care vrea sa se omoaare si tu nu mai simti nimic pentru ea.
Poate tu te-ai intoarce la ea.dar ai ranio si pe ea si pe tine.
Cum te-ar ranii si ea daca sar intoarcee la tine. In primul rand pentru ca tu o sa simti ca iubirea ei nu va mai fii la fel si in a 2 lea rand pentru ca o pui sa se sacrifice!
Asa ca revinoti! Ce-i asta? Fii barbat! Treci peste!

| andrey910 a răspuns:

De ce gandesti asa de jos? Viata ta e mai importanta ca orice...sunt miliarde de fete, nu trebuie sa stai dupa una. Ofera-ti mai multa importanta tie. Risti sa intri in depresie. daca nu esti deja. Iesi in oras cu prietenii nu sta singur.

| cezar199 a răspuns:

Eu zic sa iti faci un control la medicu psihiatru sunt sigur k te va ajuta, si calmeaza-te ca e plina lumea de femei nu mai visa k a ta e mai roz k alta, toate sunt speciale in felul lor

| oaneoane a răspuns:

Mario, baiatule, ia gandeste-te ce o sa castigi cu asta? faptul ca doar te-ai gandit deja depaseste o stare normala, fi baiat destept si gaseste alta, o sa vezi ca e cam aceeasi Marie.Iti spun eu cu siguranta nu merita sa te sinucizi pentru o femeie, cred ca ai impresiona-o mult mai mult daca ai ajunge ceva in viata, decat asa!

| GothicTiamat a răspuns:

Stii zicala aia cu "are balta peste"? Bine si sa zicem ca tu te sinucizi, si ea o sa traiasca bine mersi alaturi de altul si tu ai murit ca prostul. Ce rost are?

| piC a răspuns:

Buna Maryo!
Probabil nu ai incredere in spusele celorlalti si ai impresia ca sunt doar vorbe in vant...ei nu stiu prin ce treci tu. Nici sa nu te gandesti la sinucidere, sa nu indraznesti sa faci asta. E ultimul lucru pe care ar trebui sa il faci. Eu iti vorbesc sincer si iti spun ca trec si eu prin aceleasi momente. In urma cu doua luni de zile m-am despartit de iubita mea, mai bine spus ea m-a parasit pe mine, din varii motive. Au trecut acele doua luni de zile si nu fac nimic altceva decat sa ma gandesc la ea, o iubesc foarte mult si am impresia ca nu pot trai fara ea, subliniez, doar am impresia, pentru ca realitatea nu este asta. Ba da pot trai fara ea, voi merge mai departe si am sa-mi caut o femeie care sa ma merite cu adevarat, nu o c**va imputita care nu face nimic altceva decat sa se joace cu inima si cu sentimentele mele. Daca ea te-a parasit pe tine sa nu mai da nici un semn de viata, nu-ti mai raspunde la telefon sau la mesaje, renunta, nu mai are rost, dar daca inca mai vorbesti cu ea si iti spune ca ea te iubeste, nu renunta, trebuie sa faci tot posibilul sa o recuceresti. Eu inca sufar si sunt indurerat, imi aduc aminte in permanenta de clipele petrecute alaturi de ea, dar nu am ce face trebuie sa o iau de la capat. Uneori, senzatia asta trece cam greu, la unii dureaza cateva luni, la altii poate dura si 2, 3 ani. La un moment dat ai sa gasesti femeia potrivita si ai sa spui "Iti multumesc Doamne ca m-am despartit de ea ". Dumnezeu le randuieste pe toate, desi la un moment dat m-am indoit de existenta lui, am spus cu voce tare si raspicat :"Daca ar exista un Dumnezeu nu m-ar lasa sa sufar atat" si acum imi pare rau ca am facut asta, durerea din suflet ma facea sa gandesc in felul asta. Inca o iubesc, dar ce sa fac. Trebuie sa gandesc pozitiv si asa ar trebui sa faci si tu. Crede-ma stiu prin ce treci! Eu am plans destul dupa ea, acum nici nu mai am lacrimi, m-am schimbat foarte mult, sunt o persoana noua. Ia aminte de la mine "Nici o p**da nu merita lacrimile noastre, dapi sa iti faci o seama din cauza ei"