Da! Si ce-ai uitat sa spui sau nu ai realizat asta:iubirea face din tine un poet,un scriitor,te face mai bun, mai generos, mai increzator.Sa ai parte de iubire, dar sa si daruiesti!
Iubirea, aceasta stare euforica de-a dreptul divina, nu e provocata decat de cateva banale reactii chimice din creier, practic o ciorba de hormoni. by the way, there is no god, zana maseluta l-a impuscat.
P.S. mi-a placut doar partea de final in care ai descris cum iubesti tu.
Cat despre surprizele din ou` Kinder de la dumnezeu si galaxia infinita...nu stiu ce sa zic.Il aprob pe nenea ala de a zis ca nu prea e sigur ca e infinita.Deci asa si cu dragostea.Un studiu arata ca ea dureaza cam un an.Da da,aia de o descrii tu aici si te face sa simti fluturi in stomac datorita endorfinei si serotoninei(sentimentul asta e doar un mod de-al organismului de-a te face sa-ti mai placa si viata,adica ce naiba!).Nu degeaba se zice ca adolescentii de obicei nu prea stiu ce-i iubirea pentru ca se arunca cu capul inainte, nu ca la bomba atomica (cacofonie intentionata, atentie!) cand te ingropi cu picioarele spre ea.
Frumos, toti zic '' Eh iubire ''; '' nu exista asa ceva '' cand ai dat de ea nici ca mai scapi!
De ce atata scris... Daca vrei fluturasi si sa ajungi in al 12 cer ia niste marijuana![]()
Nu, nu mi-a placut deoarece puteai sa zici asta fara sa te complici...in maxin 5 cuvinte...
In primul rand LightYagamiDN eu nu am spus ca vreau,,, ci ca am ajuns deja acolo simtind iubirea, si nu cu marijuana ceea a ta! Dar daca tu nu stii ce-i asta iubire, nu am ce-ti face. In plus ca sa descrii ceea ce simti cu adevarat, nu-ti ajung maxim 5 cuvinte cum ai spus tu.ci scrii fara sa-ti dai seama cat de mult ai scris, asta doar atunci cand simti ceva. nu poti sa scrii ceva ce nu simti, decat in 5 cuvinte maxim...