| Niculae_Alexandra_1986 a întrebat:

Iubitul meu vrea sex in 3
Ce sa fac?
Dau funda

13 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Sa-ti aduci o prietena si sa faceti sex in 3.
Sau daca nu-ti convine asta, schimba-l, desi nu cred ca vei prinde unul care sa nu vrea acelasi lucru.

| SG1995 a răspuns:

Sexul in 3 e o idee buna daca esti si tu dispusa sa te joci cu noua jucatoare, daca nu, nu te-as sfatui sa o faci.

| Andrei541 a răspuns:

Faci labusca

| Vanishgold a răspuns:

Spune-i ca accepți, dar vrei să vină încă un tip, nu o tipă. O să fie gelos, o să facă fițe și dacă insistă, fi și tu geloasă laughing o să renunțe în final.

| FaraNumePls a răspuns:

Rar dai de asemenea ocazie laughing

| Pool77 a răspuns:

Eu nu m-as baga, fiind si fata a treia persoana.
Ce e al meu e al meu, punct.

| BogdanBz a răspuns:

Pai cred ca totul depinde de tine nu? Daca ai o asemenea fantezie si ai vrea si tu asta, atunci baga mare, insa dacatu nu iti doresti asta si iubitul tau iti impune, atunci lasa-l fata mea ca sunt multi altii care abia asteapta ocazia sa te cunoasca. Nu trebuie sa faci compromisuri de genul, daca nu simti asta, doar pentru a face pe plac cuiva.

| NRazvan a răspuns:

Sa schimbi poza acestui profil pe care il ai, in primul rand.
In al doilea rand, gandeste-te ce vrei si tu, ridica-i problema cum ar fi daca a treia persoana ar fi un barbat, intreaba-l daca i-ar conveni, pune-l in situatia sa se simta cam cum te simti tu.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Cheamă un tip homo să i-o pună bine și tu te uiți le ei!
rolling on the floor

| Rux04 a răspuns:

Eu zic să refuzi așa ceva. Sexul se face doar cu persoana iubită, nu cu mai mulți.

regis
| regis a răspuns:

Spune-i ca accepti, ba chiar ai avea un prieten dispus happy.
Lasand gluma la o parte, e ok daca iti doresti si tu acelasi lucru si daca nu esti geloasa din fire.

| iulianrebelul2452 a răspuns:

Buna vrei sa ne cunoaștem? In legătură cu sexul

Întrebări similare