Nu exista "la cati ani".
Atunci cand simti ca este momentul. A nu fi interpretat gresit.Nu trebuie sa te arunci cu capul inainte.La o varsta frageda nu prea poti discerne ce e bine si ce e rau.Ai nevoie sa sfatul celor mai mari ca tine, dar care te cunosc si stiu cum gandesti.Asculta-i si formuleaza-ti tu o opinie.
Nu exista o anumita varsata.eu de exemplu am avut prima "relatie"ca sa sp asa la varsta de 13 ani.si a durat o saptamana un sarut, o plimbare in parc si niste imbratisari nu iti fac cine stie ce rau dar dureaza putin.
Nu te grabi, invata mai intii si descopera ce inseamna de fapt o relatie. Asa se grabesc fetele in general si tot ele sunt apoi un vagon de remuscari.
O relatie de dragoste o incepi atunci cand esti pregatita, matura psihic si fizic, dupa 17-18 ani.
O simpla relatie de prietenie se poate incepe oricand, o relatie sexuala numai atunci cand crzi ca esti pregatit sa accepti consecintele
Nu neaparat, ...cand ai posibilitatea si ai incredere in tine, ...cand esti destul d matur, ca sa intelgi c implica o relatie,. c inseamna,... c cere,...
Cu cat mai tarziu ..cu atat esti mai matura si in consecinta gresesti mai putin ...si regreti mai putin...
Exista relatii intre adolescenti dinalea in care te tii de mana, te saruti si tin 2 saptamani... alea poti sa le ai pe la 13-14-15...
Niciodata nu este prea tarziu sa incepi o relatie adevarata.
Unii au descoperit dragostea si la 80 de ani.
Eu de exemplu am 14 ani si am trecut prin foarte multe relatii dar niciuna nu a durat mai mult de o luna asa ca incep sa inteleg ca e bine sa nu te grabesti dar bafta la fete in continuare
farcry444 întreabă: