| d0i0n0 a întrebat:

La cati ani poti incepe o relatie eu consider ca adaca nu te saruti si dela o varsta frageda voi ce-mi ecomandati?

Răspuns Câştigător
| Krina a răspuns:

Nu exista "la cati ani".
Atunci cand simti ca este momentul. A nu fi interpretat gresit.Nu trebuie sa te arunci cu capul inainte.La o varsta frageda nu prea poti discerne ce e bine si ce e rau.Ai nevoie sa sfatul celor mai mari ca tine, dar care te cunosc si stiu cum gandesti.Asculta-i si formuleaza-ti tu o opinie.

12 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu exista o anumita varsata.eu de exemplu am avut prima "relatie"ca sa sp asa la varsta de 13 ani.si a durat o saptamanalaughing un sarut, o plimbare in parc si niste imbratisari nu iti fac cine stie ce rau dar dureaza putin.happy

assiris
| assiris a răspuns:

Nu te grabi, invata mai intii si descopera ce inseamna de fapt o relatie. Asa se grabesc fetele in general si tot ele sunt apoi un vagon de remuscari.

eileen
| eileen a răspuns:

O relatie de dragoste o incepi atunci cand esti pregatita, matura psihic si fizic, dupa 17-18 ani.

daniela
| daniela a răspuns:

O simpla relatie de prietenie se poate incepe oricand, o relatie sexuala numai atunci cand crzi ca esti pregatit sa accepti consecintele

| Nastia a răspuns:

Nu neaparat, ...cand ai posibilitatea si ai incredere in tine, ...cand esti destul d matur, ca sa intelgi c implica o relatie,. c inseamna,... c cere,...

| mikiscence a răspuns:

Cu cat mai tarziu ..cu atat esti mai matura si in consecinta gresesti mai putin ...si regreti mai putin...

| amberjuly a răspuns:

Exista relatii intre adolescenti dinalea in care te tii de mana, te saruti si tin 2 saptamani... alea poti sa le ai pe la 13-14-15...

| Wtf9000 a răspuns:

Aoleoo ce intrebareee... In romana te rog!

| gabrielutzu a răspuns:

Niciodata nu este prea tarziu sa incepi o relatie adevarata.
Unii au descoperit dragostea si la 80 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O relatie adevarata, pe la 18-19-20 de ani, o relatie pe la 13-14-15-16 nu cred ca se intelege ceva din acea relatie.laughingDar acum e la moda,, sa fii cu cineva'', adica e la spiritul de turma laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da daca te saruti si iti placee si daca vrei treci unde vrei la sex la mai multe

| alex_5055 a răspuns:

Eu de exemplu am 14 ani si am trecut prin foarte multe relatii dar niciuna nu a durat mai mult de o luna asa ca incep sa inteleg ca e bine sa nu te grabesti dar bafta la fete in continuare