Fetele cand fac sex se gandesc la misterele lumii... care e sensul vietii... a fi sau a nu fi...
Se candesc ca iar trebuie sa mimeze un orgasm -naspa.Sa faca fericit un baiat -ala care e printu lor.Ideea e ca nu prea cred ca doresc 100% sa faca sex vreodata. Tare as fi curios sa vad o fata care spune urmatoarele :Iubitule asta seara vreau sa ma... ca nu mai pot .Mai sunt si altele care se gandesc ca ten
. Altele care mai curata burlanu ca prinde paienjeni pe acolo.Nu cred ca e vreo fata care se gandeste wow ce bine mi-o trage asta.sa fim seriosi.
Nu cred că a fost întrebată niciuna în momentul ăla la ce se gândește.
De fapt, cui îi pasă la ce se gândește una când are un mădular între craci? Mie nu-mi pasă la ce se gândesc fetele așa la modul general, deci nu dau o flegmă pe gândurile lor din timpul coțăielii.
Daca ne gandim la actul in sine. n-au nimic in cap. Daca ne gandim la ce se gandesc ele atunci cand fac... pai nu se gandesc cam la nimic. creierul e ocupat cu decriptarea senzatiilor venite de la... you know it.
"Ce mica o are asta, nici nu ma satisface, hai sa mimez iar un orgasm ca deja isi da drumu dupa 1 minut."
Pai...la dimensiunile obiectului din interiorul ei, la ce mai e la tv, ce va manca la pranz, cat a dat jos, diverse.
Cine poate stie ce gandesc miliarde de femei cand fac sex se poate face studi pe o suta, mie acceptati diversitatea nu gandim la fel suntem diferiti in alegeri, gandire, comportament
Oho si inca cate ....gandeste-te ca sut model cam cate''bunaciuni '' crezi ca vad pe zi mai ales baieti numai ca am eu o bunaciune cam gelos din fire si nu prea umbu eu dezbracata pe-acolo daca am sanii acoperiti e bine daca am ceva mai decoltat deja se uita la mine un pic cu bot daca am decolteu nici adanc nici foarte mic deja o ia razna dar sunt mult fete accolo care sunt in cautare de iubit dar stii ca asta prsupune sa fii si tu cel putin jumatate ca ea deci...da cati ani ma fratello de te-nsori daca o gasesti si sincer aia din poza e cam uratica
Te-ai indragostit de o fotografie nebunule ce-ti mai place. daca tot vrei una doar a ta dc nu faci un casting cu fete le incerci pe toate la toate, si apoi alegi una cum am facut eu la liceu intr-a 11 a erau vreo 6 dupa curu meu m-am sarutat cu toti si am zis care-o face mai bine cu ala merg in club... a fost o joaca dar destul de distractiva sa stii ca ai atatia pretendenti. good luck