| Buca1 a întrebat:

M-am îndrăgostit de un baiat care m-a strans de gat. Am început sa vorbesc cu un baiat, ne înțelegeam bine. Noi lucram împreună și cumva noi ne-am împrietenit pentru ca eram singuri și cautam pe cineva cu care sa petrecem timpul. Cel puțin la mine asa a fost. După 4 zile de vorbit, am comentat eu ceva, o chestie banala, el se comporta ok, iar când am rămas singuri, ma strânge de gat și îmi spune ca s-a răcorit. Am rămas șocată. Următoarea zi face aceeași chestie, doar ca ne-am și sărutat și am devenit un cuplu. Sa mor de înțeleg de ce am făcut asta. Mereu ne certam și ne împăcam. La ultima noastră cearta am vrut sa rup de tot legătură cu el, eu am fost repartizata în alt oras( nu m-am mai întâlnit cu el) mi-a zis ca sunt zdrențe.Ok, faza interesanta de aici începe, m-am atașat de el, toate astea s-au intamplat acum 2 luni, iar eu tot la el ma gândesc. Mai are cineva experiente asemănătoare?

7 răspunsuri:
| 9PM a răspuns:

Te-ai îndrăgostit de el că are același tipar comportamental ca al tatălui tău! Probabil tatăl tău te abuza psihic emoțional in copilărie și acest lucru îți e familiar. Voi oricum la baza sunteți atrase de bărbații mai agresivi, dominanți încă din timpurile străvechi când bărbatul Alpha trebuia să aducă mereu resurse acasă femeii pentru a se perpetua specia. Voi sunteți la fel practic, v-a rămas in ADN acest obicei. Doar femeile foarte traumatizate aleg bărbații mai sensibili fiindcă sunt scârbite de aceeași tipologie, care în trecut le-a traumatizat. Contează contextul daca ai fost abuzat sau traumatizat de niste străini.
Tu ești atrasă de masculii dominanți, restul probabil te plictisesc.

| darrio2007 a răspuns:

Nu stiu cati ar avea o relatie cu unul care te-a strans de gat.
Inseamna ca iti place, pana te va strange mai tare si n-ai sa mai scrii pe aici.

| 1onurReal1 a răspuns:

Azi te strânge de gât, Mâine Dumnezeule ferește! Te bate de no să mai vrei să ai de aface cu el! Da depinde tot de tine, există orice posibilitate să-ți placă de el și așa, cum se comportă el cu tine natural felul lui de a fi el cu tine, în preajma ta! Doamne Dumnezeule ferește!

| RAY a răspuns:

Cred ca e imatur, copilăros, dar te face sa îl placi, păstrează legătura cu el și spune-i când e nervos ca vrei dragoste cu el

| StoicAnalysis a răspuns:

Sindromul Stockholm?

| Cipi1212 a răspuns:

Cum să te îndrăgostești de un băiat care te-a strâns de gât?

| GygyDuru a răspuns:

Ai mers la politie? Eu cred ca e cazul sa o faci.