Cum sa te indragosteti de cineva care nu te suporta? Niciodata n-am inteles fenomenul asta.Se spune ca baietii sunt pe cale de disparitie desi nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme in privinta asta.Sunt destui.De ce sa plangi dupa un baiat care nici macar nu se uita la tine? Fii mai orgolioasa!
Probabil nici nu-l cunosti prea bine. De ce nu te suporta? Poate ti se pare. Sau este si vorba aceea - cine se iubeste se tachineaza... Poate chiar te place si el. Nu ai dat suficiente amanunte. La iubire se ajunge foarte greu. De indragostit te poti indragosti usor / dar nu-i acelasi lucru cu iubirea. Iti poate placea cineva chiar si necunoscandu-l - dupa cum arata, dupa cum ti se pare ca este. Dar poate sa fie cu totul altfel decat ti se pare tie...
Nu te supara pe mine dar dupa parea mea as zice ca te suporta si ca si el te iubeste,, stii vorba aia nuuu? cine loveste, iubeste.
Cine loveste, iubeste...[Anníčka]. Nu stiu unde ai auzit tu vorba asta dar iti spun ca te inseli. Crezi ca cei care isi snopesc nevestele in bataie le iubesc asa de mult? (nu trebuie sa raspunzi)
Faptul ca nu te suporta nu inseamna deloc ca te iubeste. Asta ar fi chiar culmea. Cele doua cuvinte sunt antonime (cauta in DEX explicatia).
Stii ca polii opusi se atrag. Poate ca doar iti lasa tie impresia ca nu te suporta. dar daca totusi nu reusesti fa-te emo
Pff.aici e mai greu.incearca sa inlaturi cauza ce il face s anul te suporte.incearca sa remediezi qmva situatzia.nu stiu ce s-a intamplat de a ajuns sa nu te suporte.sau nu te-a suportat niciodata? nu stiu .asta numai tu stii. ce sa faci? pai oriqm nu il agasa, nici sufoca mai ales ca ehsti fata.nu vei face decat sa-l indepartezi mai mult de tine.incearca sa fii indiferenta fata de el.sa-l faci sa creada ca ti-e iti este indiferent fie k te suporta, fie k nu. ca sa nu cazi in extrema cealalta si sa fii in limba dupa el
.in speranta ca ti-am putut fii de ajutor.:sucCeS*:*:*
Cred ca esti confuza nu il iubesti adica nu ai cum sa iubesti un tip pe care nu-l cunosti foarte bine si mai ales ca nu ai nici o relatie cu el si nu ai avut vreo data... faptl ca il placi e cv normal dar pana sa-l iubesti mai ai mult... daca nu et suporta fa in asa fel incat sa ajunga sa te placa si el...si sa fiti mai apropiati si poate asa o sai dezvaluiesti sentimentele tale...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: