| ***Dolce*** a întrebat:

Ma puteti ajuta? Ob sau absorbante. daca esti virgina si folosesti ob, e vreo problema? exista careva,, reactii,, adverse de la ob?

Răspuns Câştigător
| alexxa18 a răspuns:

Eu le'am incercat pe amandoua si sunt ok. Absorbantele sunt mai comode, dar vara te poti irita(cazul meu sad ), ob'urile sunt foarte practice si comfortabile daca reusesti sa le introduci corect (daca nu il introduci suficient de adanc te jeneaza destul de mult).
Parerea mea: absorbante in general, ob'uri doar in caz de urgenta(exemplu- un eveniment la care vrei sa porti ceva mai mulat si ai nevoie de lenjerie tanga) happy

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, OB-urile favorizeaza infectiile genitale, daca nu sunt folosite corespunzator. De aceea, cand folosesti OB-uri, este absolut esential sa te asiguri ca le poti schimba la maxim 4 ore (preferabil la 3 ore). Exista OB mini, pentru virgine, dar purtarea lor este recomandata numai si numai in conditii speciale si pentru scurta durata.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O. b.-urile nu sunt pentru virgine, clar!
Există sindromul şocului toxic. Igienic este toaletarea locală la schimbarea tamponelului, spălatul pe mâini înainte şi după, resturile se vor arunca la coşul de gunoi, nu în vasul de toaletă.
În interiorul cutiei de o. b.-uri găseşti toate informaţiile care te interesează în mod direct.
Pa, pa.

| alexxa18 a răspuns:

Aa si inca ceva: tampoanele interne NU te dezvirgineaza! Reactii adeverse nu sunt din ce stiu eu.

| lindsay a răspuns:

Asa cum a mentionat si Brigaela. OBurile sunt intr-adevar practice insa pot avea numeroase efecte negative. Intr-adevar sunt si mini pentru virgine insa iti spun sincer cunosc persoane pentru care nu a functionat lucrul acesta daca ma intelegi unde vreau sa ajung. Mai bine absorbante iar daca nu ai incotro, OB pe riscul tau.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista, doar ca daca il folosesti nu vei mai fi virgina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu tot in situatia ta sunt. si nu cred ca poti sa folosesti ob daca esti virgina, desi multa lume zice ca poti.eu nu pot sa inteleg cum. ma poate ajuta cineva?