| Mosotti a întrebat:

Ma tot intreb de ce nu urca oferta de prostituate!
Eu stiam ca, cand cererea e mare, urca si oferta, nu respecta economia de piata chestia asta. Si sunt tipe care nu mai fac fata de cereri, deci nu ca nu exista cerere.

De exemplu daca se stie ca se castiga bani multi din ceva, multi vor vrea sa faca acel ceva chiar daca nu le place, o fac pentru bani, la altii le place, asta e.

Ar trebui sa urce nr de tipe!
Si ce face omul pentru bani va zic un caz din Rusia parca, am citit acum o luna, prietenul unei tipe i-a taiat mana cu acordul ei ca sa ia nu stiu ce asigurare, nu a luat-o, ba chiar au ajuns amandoi la puscarie, deci mi-e greu sa cred ca nu s-ar face si ce am zis eu.

I-a taiat mana nu toata, ci doar de la terminatia bratului, acum tipa regreta ca si-a distrus viata si sanatatea.

Pareri?! Nu a urcat oferta caci n-au scazut preturile, nu ma refer neaparat acum cu covid, ci mereu, si asta nu doar la noi. Acum am auzit ca au mai scazut preturile ca a scazut si oferta.
Le e frica de ceva?! Ca in afara e legal.
Miza e uriasa, unele si-au luat apartamente si mai in colo vor trai doar din chirii.

70 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Da sunt de astea care fac masaj erotic și handjob laughing

| Mosotti explică (pentru anonim_4396):

Cam asa imi place, frecari de corp si handjob. Dar si astea cand ma vad cu cineva strain asa langa mine, e cam nasol fara sa vreau.

| Emma30555 a răspuns:

Fiindcă probabil lucrează cumva pe relații Gândește te ca nici măcar aceste femei nu vor sa apară pe internet pe situri fiindcă poate la un moment dat în viata, vor sa și facă familii și nu vor sa rămână aceste dovezi, apoi le e teama de mafioți, prostituatele sunt expuse pericolelor, de la psihopați care poate fi un client la proxeneți care oricând le pot transforma în sclave, uneori poate fi o chestiune de timp dacă o perioada au noroc, nu cred ca vor nici măcar ele o asemenea expunere, deci în concluzie mulți cunosc fete de genul prin alte cunoștințe, nu cred ca oferta e asa mica în realitate doar ca nu e publica pentru toată lumea

| Mosotti explică (pentru Emma30555):

Si asta poate fi asa cum zici tu, nu zic nu.
Pai daca vrea sa faca familie si acela o iubeste cu adevarat, nu conteaza ce a facut inainte, asa ca din start aici chiar e un test sa vada care o place cu adevarat.
Insa restul motivelor sunt corecte din pacate.

Si mie mi-ar fi frica sincer sa vina oricine in casa, cum m-am dus eu la aia la garsoniera in 2008 si era singura, iti dai seama? Puteam fi un nenorocit sa-i fac felul, sau sa o bat sa-i fur laptop-ul, ca avea un laptop.
E f riscant!

| Emma30555 a răspuns (pentru Mosotti):

Sunt prea putini care gândesc ca tine. Bărbații sunt foarte orgolioși. Tu de exemplu ai ierta o infidelitate din partea iubitei? Sa presupunem ca ea chiar regreta, ai trece peste asta?

De ce sa nu trec peste? As trece, ce are? Se poate intampla oricui. Daca o iubesc trec peste. Ptr mine conteaza fidelitatea emotionala nu cea sexuala, un sex simplu nu are nici o treaba cu respectul, intelegera, iubirea, afectiunea, comunicarea adica calitati de baza care tin o relatie a la long.
Atat timp cat intruneste acele calitati, sa faca ce doreste, nu ma deranjeaza.

Tu ești open mind, chiar mai mult decât media as putea spune, nu știu dacă ți ai format ideile în timp pe baza unei anumite înțelepciunii observând natura umana, viata în general asa cum e ea sau gândești asa mai mult în teorie fara practica sa zic asa. Interesante observațiile tale

Asa gandesc de la sine, nu mi-am format nici o idee, stii ca mai sunt care sunt adeptii unei relatii libere.
Daca se poarta frumos cu mine, ma respecta, intelege si e ok emotional, nu ia din timpul alocat nou, de ce m-ar deranja ca s-a mai dus din cand in cand cu altul doar pentru un sex simplu?! Ca daca incalca fidelitatea emotionala adios, asta clar.
Nu vad de ce m-ar deranja.

Ce, daca ma duc la strand sa zicem si ma lipesc de una sa zicem, si am orgasm si atat, nu inseamna ca nu-mi iubesc nevasta sau prietena, nu are absolut nici o legatura, e ca si cum n-as iubi nevasta daca ma masturbez, de parca conteaza unde o bag, ca in mana, in gaura de gard, in p uneia sau intr-o p vibrator, nu conteaza unde, e tot aia.

Nu e chiar asa totuși. Când te duci cu cineva de regula ești implicat emoțional fie și un pic, oricum ca să ajungi în pat cu cineva la început e o atracție, o chimie, exista o ieșire la o cafea poate, sau o discuție plăcută etc.

Depinde, pentru multi ca sa apara sexul e de ajuns sa atragi fizic si atat, nici nu e nevoie neaparat sa te intelegi cu omul ala, reciproc e atractie fizica si aia e, de aia am zis ca relatia de acasa e aia ca lumea unde au existat si multe altele pe langa sex.