Cam asa imi place, frecari de corp si handjob. Dar si astea cand ma vad cu cineva strain asa langa mine, e cam nasol fara sa vreau.
Fiindcă probabil lucrează cumva pe relații Gândește te ca nici măcar aceste femei nu vor sa apară pe internet pe situri fiindcă poate la un moment dat în viata, vor sa și facă familii și nu vor sa rămână aceste dovezi, apoi le e teama de mafioți, prostituatele sunt expuse pericolelor, de la psihopați care poate fi un client la proxeneți care oricând le pot transforma în sclave, uneori poate fi o chestiune de timp dacă o perioada au noroc, nu cred ca vor nici măcar ele o asemenea expunere, deci în concluzie mulți cunosc fete de genul prin alte cunoștințe, nu cred ca oferta e asa mica în realitate doar ca nu e publica pentru toată lumea
Si asta poate fi asa cum zici tu, nu zic nu.
Pai daca vrea sa faca familie si acela o iubeste cu adevarat, nu conteaza ce a facut inainte, asa ca din start aici chiar e un test sa vada care o place cu adevarat.
Insa restul motivelor sunt corecte din pacate.
Si mie mi-ar fi frica sincer sa vina oricine in casa, cum m-am dus eu la aia la garsoniera in 2008 si era singura, iti dai seama? Puteam fi un nenorocit sa-i fac felul, sau sa o bat sa-i fur laptop-ul, ca avea un laptop.
E f riscant!
De ce sa nu trec peste? As trece, ce are? Se poate intampla oricui. Daca o iubesc trec peste. Ptr mine conteaza fidelitatea emotionala nu cea sexuala, un sex simplu nu are nici o treaba cu respectul, intelegera, iubirea, afectiunea, comunicarea adica calitati de baza care tin o relatie a la long.
Atat timp cat intruneste acele calitati, sa faca ce doreste, nu ma deranjeaza.
Asa gandesc de la sine, nu mi-am format nici o idee, stii ca mai sunt care sunt adeptii unei relatii libere.
Daca se poarta frumos cu mine, ma respecta, intelege si e ok emotional, nu ia din timpul alocat nou, de ce m-ar deranja ca s-a mai dus din cand in cand cu altul doar pentru un sex simplu?! Ca daca incalca fidelitatea emotionala adios, asta clar.
Nu vad de ce m-ar deranja.
Ce, daca ma duc la strand sa zicem si ma lipesc de una sa zicem, si am orgasm si atat, nu inseamna ca nu-mi iubesc nevasta sau prietena, nu are absolut nici o legatura, e ca si cum n-as iubi nevasta daca ma masturbez, de parca conteaza unde o bag, ca in mana, in gaura de gard, in p uneia sau intr-o p vibrator, nu conteaza unde, e tot aia.