| Darius62929 a întrebat:

Mai demult mi-am rupt ață pensiului pe jumătate *vrând eu* și acum nu știu cum să mi-o rupt cu totul?
Care este cel mai ușor mod de a o rupe?

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Normal ca nu s-a rupt. Nici al meu, nu s-a rupt, nu s-a slabit, dupa zeci de ani de sex, in anumite perioade aproape zilnic. Nu este ceva care trebuie sa se rupa, e un organ numit frenum preputium, care functioneaza ca o balama a preputului, si il trage inapoi un pic, ajuta recalotarea. Daca e slabit, preputul sta labartat, glandul nu e bine acoperit si se vede nasol, dar pana la urma doar tu il vezi in stare flasca. Daca stii cum zic. Daca se rupe, e foarte nasol, pentru ca prin el trece un vas de sange care iriga glandul, curge sange prea mult si ajungi la spital, dar problema e ca nu se mai iriga glandul. In concluzie, nu trebuie sa se rupa, si nu se rupe de la sine aproape niciodata, ca sa se rupa trebuie sa fie slabit de o boala rara.

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu încerca sa faci acest lucru, pentru ca mai târziu vei regreta acest lucru.

| minrest a răspuns:

Vrei sa rupi frenumul? De ce? Ai avut dorinta compulsiva de a te mutila si in alte moduri? Uite ce iti recomand: mergi la urolog sa iti vada rana si sa iti dea tratament ca sa se vindece. Frenumul nu se rupe cand faci sex prima data, si nici mai tarziu. Ai cazut ca un gugustiuc prada unei aiureli din folclorul copiilor.

| Darius62929 explică (pentru minrest):

Bro am mai făcut sex nu s-a rupt e forte elastic

| minrest a răspuns (pentru Darius62929):

Normal ca nu s-a rupt. Nici al meu, nu s-a rupt, nu s-a slabit, dupa zeci de ani de sex, in anumite perioade aproape zilnic. Nu este ceva care trebuie sa se rupa, e un organ numit frenum preputium, care functioneaza ca o balama a preputului, si il trage inapoi un pic, ajuta recalotarea. Daca e slabit, preputul sta labartat, glandul nu e bine acoperit si se vede nasol, dar pana la urma doar tu il vezi in stare flasca. Daca stii cum zic. Daca se rupe, e foarte nasol, pentru ca prin el trece un vas de sange care iriga glandul, curge sange prea mult si ajungi la spital, dar problema e ca nu se mai iriga glandul. In concluzie, nu trebuie sa se rupa, si nu se rupe de la sine aproape niciodata, ca sa se rupa trebuie sa fie slabit de o boala rara.

| SamuraiulDorel a răspuns:

Eu zic parerea mea personala eu zic atunci cand descihde filme pONRPo XXX cu femei dezbracate sau barbati nu judecam FREACO turbo mAXIM si inloc de spermentz o sa iese sange de taur demi dulce si atunci iasa ata big grin funda si like