| hellen123 a întrebat:

Mai este cineva care isi asteapta marea dragoste, cu RABDARE?
adica eu pana acum, am avut "incercari", dar nu ma pot multumi doar cu astea. intr-o zi, matusa mea spunea ca cel mai frumos sentiment pe care-l poate trai omul, este de a iubi si de a fi iubit. Spuneti-mi voi, ati trait sentimentul acela unic? Eu, una, nu... dar ma intreb oare Dumnezeu, care pe toti ne stie, imi pregateste El ceva frumos? stiu ca da, dar ma intreb de ce asa de mult? R-A-B-D-A-R-E-A imi e pusa la incercare.pareri? (fi-ti sinceri!)

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,se zice ca fiecare are jumatatea lui,sau poate mai multe jumatati,depinde peste cine dai; eu pot spune ca am iubit foarte mult o persoana si am fost iubita de el, chiar am simtit, timp de 3 ani,chiar am avut o relatie foarte frumoasa,dar stii cum e niciodata nu ai garantia ca ramai cu cineva,asa am patit eu,credeam ca nu ne vom desparti niciodata si totusi s-a intamplat si am intalnit pe altcineva si asa e viata; in viata apar multe ocazii,de multe ori dragostea adevarata e langa tine si nu iti dai seama,trebuie sa ai rabdare intr-adevar,dar daca nu iesi in lume,daca nu faci si tu un mic pas,atunci degeaba astepti.Dar sa tii cont de un lucru,in viata nimic nu e sigur si atunci cand crezi ca gata ti-ai gasit perechea perfecta, atunci se intampla cate ceva si asa e viata, avem parte de diferite experiente si relatii pana ne gasim pe cineva care sa ne completeze din toate punctele de vedere.Eu ziceam gata m-am despartit de prieten nu voi mai gasi ca el,nimeni nu se compara cu el, si asa fara sa ma agit eu prea tare am intalnit pe cineva, care nici nu se compara cu fostule de mii de ori mai bun.Depinde foarte mult de felul tau de a fii,depinde si de noroc,oricum eu una consider ca exista iubire adevarata,dar chiar nu cred ca exista reprocitate totala,adica mereu unul iubeste mai mult iar altul se lasa iubit; trebuie sa lasi sa vina totul de la sine,ce e al tau e pus deoparte, dar mai e o vorba Dumnezeu iti da dar nu iti baga in sac, nu poti sa te astepti sa apara la usa ta fat frumos.Iesi,distreaza-te,cand ti se iveste o ocazie de a fi cu cineva,nu o rata pentru ca nu se stie ce poveste de dragoste poate iesi, daca gandesti negativ, vei avea rezultate negative.Eu sincer am gasit pe cineva care am zis ca ma va face in sfarsit fericita,se comporta minunat cu mine si totusi ma simt foarte singura uneori, cine stie poate ca intr-o zi voi avea si eu parte de cineva care sa ma iubeasca cu adevarat si sa imi ofere atat cat ii daruiesc eu, oricum mari sperante nu imi fac.

| georgiana_1403 a răspuns:

In primul rand ce este al tau e pus deoparte si al tau va fi. In al 2-lea rand sti tu ca ce e mai bun se pastreaza mai la urma. Asa ca ai rabdare pentru ca sunt sigura ca D-zeu ti-a pregatit ceva frumos si tie. Cu siguranta vei sti ce inseamna dragostea dar trebuie sa ai rabdare. Pentru ca dragostea intarzie sa apara dar si cand v-a aparea cu siguranta te va face foarte fericita. Cu siguranta meriti. Numai bine!

| greenish a răspuns:

Cred ca monyk a spus tot ce era de spus. Intr`o relatie mereu unul iubeste mai mult ca celalat. Si,noi oamenii apreciem mereu ce am avut dupa ce pierdem. Iubirea? Am iubit,dar nu cred sa fi fost iubita. Cel putin asta e parerea mea. Daca Dumnezeu iti pregateste ceva frumos? Sincer, eu una cred ca tuturor ne are pregatit cate ceva frumos. Oricum, speranta moare ultimawinking

| AndreyG a răspuns:

Eu imi astept marea dragoste.cu rabdare da.Eu am asteptat-o ani de zile si cred ca in sfarsit am intalnit-o. O iubesc mai mult decat orice pe lume.Din pacate, acel sentiment unic nu l-am trait.Nu stiu sigur daca ma iubeste dar astept inca.cu rabdare