| RAY a întrebat:

Mai sunt persoane care se regasesc in corpul gresit?

76 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Bine zis. Ne civilizeaza americanii si UE lento asa, ca nu mai merge, deja cu rromii au inceput, cica daca insulti un rrom sau ceva, parnaie ne asteapta!

La nemti erau acceptati astia LGBT fara probleme, dar brusc asa, de unde a venit o directiva sa legalizeze casatoria intre cei de acelasi sex, si s-a legalizat! Dar asta mi se parea normal sa fie de mult de fapt. Din SUA vin directivele.
Merkel deja a dat o lege ca daca companiile care sunt listat al bursa nu au in conducere cel putin o femeie, e de rau.

Un trans de ex daca e baiat si place fetele, asa ramane si dupa tranzitie, va deveni les in general, deci de multe ori orientarea sexuala nu se schimba, a nu se confunda transii cu cei pe invers.

| Apokales a răspuns (pentru Mosotti):

Perfect! Deci acolo trebuie facută operația. Citeste tot ce am scris mai sus, dacă nu cumva ai facut-o, n-am chef sa ma repet acum.

| RAY explică (pentru Mosotti):

De acord

| RAY explică (pentru Catrice):

Nu sunt gay.

| Catrice a răspuns (pentru RAY):

Te fac, nu-i baihee hee

| RAY explică (pentru Catrice):

Și dacă as fi fata as fi lesby și mar atrage doar fetele

| Catrice a răspuns (pentru RAY):

Eh asta zici acum.

| Drimmero a răspuns (pentru Mosotti):

Citeste cu atentie toata conversatia, l-am demascat ca are inclinatii dupa rochii, machiaje si operatie de schimbare de sex, vrea sa fie in rand cu femeile

| Mosotti a răspuns (pentru Catrice):

Pai gay si les e una, trans e cu totul altceva, n-au legatura una cu alta neaparat.

| Catrice a răspuns (pentru Mosotti):

Pai da eu îl vreau gay...

| Mosotti a răspuns (pentru Apokales):

Inteligenta da, nu are treaba cu dereglarile de tot felul, exista si oameni nebuni f inteligenti, criminali f inteligenti, pedofili, dar asta nu inseamna ca nu-s dereglati.

Pai daca un om are dereglare si se simte femeie si nu se simte bine in corpul actual, este logic ca trebuie sa bage hormoni si sa se schimbe pentru ca altfel nu ii e bine, are depresii si multe altele, e nevoita persoana sa faca asta!
Cand e vb de ca esti altfel, nu mai conteaza ca e normal sau nu e, asta e situatiunea.
Nu e monstruos deloc, am vazut niste fete de-mi pica fata, au fost barbati! Dar am aflat dupa. Iese ffff bine tranzitia sa stii, de multe ori. Dar aia facusera si operatia de sex

E tampenie cand vrei tu asa de chichi sa faci asta desi esti f okey in corpul tau, dar nu cand nu ai de ales.
Cunosc unul personal, era fata si nu se simtea deloc bine asa, asa ca s-a facut barbat si se simte f bine asa. Nu a schimbat si sexul fizic insa, dar daca il vezi, o sa zici ca e barbat 101 %.

Unii fac doar tranzitia si atat, altii fac si operatia de sex.
Oricum si unii si altii, in buletin au sexul actual, deci nu cel vechi. Oficial ei sunt asa recunoscuti.

Insa eu ma intreb cum mai merge sexul, ca daca-i taie penisul, centrii nervosi se duc dracu, cum ii face...clitoris sau vagin functional?! Hmm..., dar auzisem ca pentru astia nu conteaza, cont doar sa arate cum vor si cam atat.

| Mosotti a răspuns (pentru Drimmero):

Am citit, dar n-am ajuns la concluzia asta eu, eu o iau ca a intrebat ca idee doar de curiozitate.

Nu devi gay sau les la comanda! Orientarea sexuala e genetica, la mine au venit zeci de barbati si i-am refuzat ca nu ma atrag barbatii (eu cautam femei si venira aia in locul lor), era unu pe FB care a insistat cam un an.
Daca-mi placeau barbatii, simteam de mult ca ma atrag cand ii vedeam, asa cum simt atractie pentru femei.
Nu merge cum zici tu, chiar mi-as fi dorit sa fi fost gay sau bi (asta am mai zis-o cand era contextul pe unde a fost), dar n-am fost! Asa ca, aia e.

Daca erai fata nu stii cum erai, ca nu mai aveai creierul de acum! Poate erai les sau hetero, nu se stie. Tu gandesti acum cu creierul de acum, chestie total incorecta.

Pai il vrei tu dar nu merge. Si eu voiam sa fiu Kim Jong Un dar tot asa...nu merge.

Ehe există și dragoste cu forta If u know what I meanhee hee

Pai tu de ce-l vrei gay?! Nu exista dragoste cu forta, nu stiu la ce te referi, haha.
Aaa, daca e unu trans care s-a facut fata dar are penis, nu ma deranjeaza, doar sa aiba corp de fata 99 %, ca ala ma atrage, dar nu cu corp de barbat. Nu ma deranjeaza ce sex are, ci cum arata doar.

Poate așa își găsește fericirea și mai scapă din frustrări și ne lasă in pacehee hee

Pai nu asa isi gaseste feiricirea ca nu e gay, aia e. Ca daca era, stia de mult de tot deja.

Si cu pedofilia mi se pare la fel, sa le legalizeze dracu' pe amandoua. Daca nu esti de acord cu pedofilia, nu esti open-mind, esti un limitat si atat. Zi-mi cum suna asta? Sau necrofilia. Ce bine ar mai merge unul recewinking, stii ce zic?

Eee nu știi niciodată de unde rasare soarelehee hee

Ce zici tu nu zici bine, e una cand faci rau altuia, sau cand faci ceva fara consimtamant, si alta cand nu faci nici un rau nimanui, si sexul sau ce o fi, e consimtit si omu e major.
Ce comparatii faci si tu!

La necrofilie nu ai intrebat mortu daca e de acord, sau la zoofilie, deci e fara consimtamant cum ar veni, deci sunt chestii total diferite.
Dar homo, les, bi, trans e okey.

Acuma pana la urma nici nu conteaza, conteaza sa fim fericiti, pe mine nu m-ar interesa cum, homo, les, bi, hetero, doar rezultatul conteaza. Atat timp cat nu fac rau altuia, si mi-ar fi bine, nu conteaza de care as fi.

Iar daca pe altii i-ar irita ce fac eu si cum sunt, sa dea cu o crema antiiritanta numita "nu ma baga in seama", si gata treaba tati.

Normal ca nu zic bine, dar ai atitudinea aia de nici nu conteaza ce este moral atata timp cat cei doi se simt ok, nu mai conteaza ce este adevarat, cat timp din minciuna nu este nimeni ranit. Vezi ca inca nu mi-ai explicat cum categorisesti tu o boala, daca tot imi spui ca asta nu-i boala. Si nici nu mi-ai zis cum isi schimba cromozomii care ne spun care-i barbat si care-i femeie. Pentru ca nu poate.
Plus ca reduci definitia unei femei la un borcan de hormoni si niste plastic in loc de sani.

Pai atat timp cai cei doi se simt bine, sunt majori, consimt, nu fac rau la altul, ce mai conteaza altceva?! Moralitatea e relativa, a fost facuta de religie (care aia a fost facuta de smecherii mari), in interesul unor unii de sus de tot, in functie de interesele alea, s-a scos si o anume morala.

Pana la urma in final nici nu conteaza daca e boala sau ce este, daca e ok pentru ei asa, asa sa ramana, ca oricum nu au ce face, si daca se simt bine asa, e f bine. Dar in general o boala face rau purtatorului, un homo nativ, les, bi sau trans (dupa ce se transforma), se simte f bine!
Este doar o abatere de la o anume normalitate, dar pot fi mai multe normalitati, nu trebuie neaparat sa luam de etalon doar una.
Si daca eu sunt altfel si 1000 sunt la fel dar in alt fel, nu inseamna ca eu nu sunt in ordine, raportat la ce n-as fi in ordine?! La normalitatea alora? N-are nici o treaba.

Si la puscarie acum cand se duc, ii intreaba "ce orientare sexuala ai?", si unu zicea "normala", ala a repetat, "ce orientare ai?", si a zis hetero in final. Iar aia homo ziceau ca-s homo, ca-i bagau in aceiasi camera pe toti, aveau interesul sa zica.
Ptr ca toate-s considerate normale in felul lor orientarile.

E exact cum 10000 insi dorec sa manance paine, si eu taman gica contra, ma atrag capsunile, toti suntem normali in felul nostru, numarul mai mare din anumita categorie, nu are de ce sa puna etalonul.

Tu nu vezi acum? Inainte religia era contra la homo si altele, acum cand au alt interes, au inceput sa discute intens pe temele astea, si-s invers.
Chiar si patriarhul nostru a zis la TV in 2017:
"Suntem pentru familia clasica, dar dzeu totusi ne-a dat dreptul de a alege", deci cand e interes, se schimba morala.

Totul e politica pura, morala, religie, tot, nu e nimic etalon.
Vezi? Ai cazut in capcana, ai luat moralitatea aia drept etalon fara sa te gandesti cine a facut acea moralitate, si daca are vreo logica. Adica ai gandit asa cum au dorit ei sa gandesti.

Aia e morala crestina. Morala sau etica inseamna sa stii sa separi binele de rau. Iar moralitatea o ai pentru ca ai evoluat, este un dar al evolutiei, nu un instinct de miliarde de ani.

O boala face rau purtatorului? Pai, tocmai ai spus ca ii face rau ca se afla in alt corp, sau cum zic eu: are personalitatea gresita, corpul este cel corect. Plus ca trebuie sa faca mult anal ca sa faca un copil, daca intelegi ce vreau sa spun.

Cand e interes se schimba morala crestina, asa face biserica pentru a-si conserva puterea straight face. Morala ramanea aceiasi si trebuie s-o gasim prin ratiune, prin puterea noastra de a separa binele de rau, nihilismul exista doar pentru animele, oamenii au reguli.

Si uite un exemplu. Sa zicem ca vreau sa omor pe cineva, sa ii tai limba, sa simt cu curge sangele din el si cum se zbate in van si viata i se scurge lent, dar sigur in mainile mele. Si gasesc pe cineva care accepta si pe care-l incanta ideea de a fi torturat. Reusesc sa-l omor, iar el moara in placerea chinurilor mele, sunt prins si judecat, dar in cazul asta tu esti judecatorul. Ce ai face? M-ai pedepsi? Dar n-am facut nimic rau, a fost doar placere si fericire.

Si pe ce criterii consideri ca e ceva rau sau bun?! Pe ce baza a fost facuta morala?
Bine morala aia cu sa nu faci rau la nimeni, e buna, nu zic nu, aia cu sa nu furi, sa nu aia, ailalta.
Adica de ce a fi homo, les, bi, trans e rau?! Adica primii daca se cupleaza intre ei? Crestinatatea sti de unde vine, am mai zis, deci nu ar trebui sa o iei in seama, dar credeam ca ii sti originile si a religiei si altele.

La homo, les si bi nu le face rau ca-s asa, ei se simt f bine asa, au nevoie doar de parteneri ca ei si atat, in rest e f okey.
La trans dupa ce se transforma (si am specificat), e f bine. La astia da, pana se "trateaza", nu le e bine, ai dreptate, deci putem sa-i separam de ceilalti.

Cu, cazul de care ai zis nu stiu ce sa zic. Daca moare omu in placere, nu ti-as face nimic, ce sa zic, ca nu ai facut rau! Bine, eu n-as putea sa fac asta nici daca ala vrea, dar asta e alta treaba.
Ma ingrozeste gestul in sine.
Teoretic ii faci rau daca nu-i faci asta, ca sufera saracu`.
Complicat si cu oamenii astia.

Pai sa vezi aia care vor sa li se amputeze membre! Dar da, daca ii amputezi se simt fericiti, asta as face la cerere, dar nu in masura in care devine neproductiv sa faca rau altora prin faptul ca nu se poate intretine. Aici asemanam putin cu transii la care le e nasol asa cum sunt de la natura.
Unu a platit 10000 dolari in Filipine ca sa ii taie piciorul, ca nu vroia nimeni sa ii taie fara motiv.
Eu zic doamne fereste, dar el nu vede asa treaba, a fost fericit!
Nu conteaza cum vezi tu sau eu, conteaza cum vede cel in cauza.

De ex masochistul vrea bataie, el se simte fericit, deci nu-i faci rau, si atata conteaza, sa nu faci rau, nu cum gandesti tu sau alti de chestia aia, ca e rau.

Nu pot sa-ti scriu aici, as fi prea nesimtit pentru ceea ce urmeaza. Tratezi gresit problema. Inteleg si pot trai cu ei, inteleg ce inseamna sa te simti pierdut, respins si neacceptat intr-o viata mizerabila de scurta. Insa totul imi pare atat de gresit.

Scrie ce simti, nu e problema, fi nesimtitor.
Ti se pare gresit, dar trebuie sa ai o baza pentru care ti se pare gresit. Nu sa iei decizii conform unei morale, religii facuta de altii, si daca ii intrebi pe ce baza au facut morala aia, nu o sa-ti zica, o sa zica "asa e bine, asa se face, nu se face asa sau asa".

Întrebări similare