| Emmavesa a întrebat:

Mi a întârziat ciclul 33 zile, am multiple teste de urină negative, și la 31 de zile mi-am făcut și un test Bhcg de sânge și a ieșit

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Posibil sa ai ovare polichistice si din aceasta cauza ai ciclu neregulat, adica vine cand vrea el nu este la o data fixă lună de, luna, de aceea este important controlul ginecologic periodic, si ecografiile pelviene si transvaginale, pana nu mergi la ginecolog nu sti cauzele exacte, ai zis ca ai facut test BHCG si de sange si a iesit, ce anume a iesit? Analiza? Su ce. Mergi maine la medicul tau de familie cere i trimitere la ginecologie si programeaza te cit mai repede, pentru trimitere ai nevoie de cardul de sanatate.

| Emmavesa explică (pentru CristiDinBucuresti):

Bhcg de sânge mi-a ieșit tot negativ

| Emmavesa explică (pentru CristiDinBucuresti):

Azi am fost la ginecolog, într-adevăr am ovare polichistice și un chist la stangul

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Emmavesa):

Vezi ce ti am spus eu fara sa te consult, ma bucur ca ai fost la ginecolog, de unde esti? O seara superba sa ai.

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce a ieșit?

| Emmavesa explică (pentru darrio2007):

Negativ

| mihai69 a răspuns (pentru Emmavesa):

Și atunci, care e problema?!?
Mergi la un ginecolog și eventual le un endocrinolog în privința ciclului (foarte) neregulat.

La ginecolog ai fost? Daca nu, mergi luni sa te consulte, ce varsta ai?

Multumesc pentru funda, multa sanatate iti doresc si numai bine.

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-am mai spus ca tu nu ai interzieri de ciclu, ci un ciclu de tip NEREGULAT, dar vad ca nu asculti de un sfat corect si continui sa bai campii cu ceva care nu face nici un sens.

ia de citeste raspunsurile noastre aici:

https://www.tpu.ro/......lui-de-17/

| Emilian65 a răspuns:

Cu siguranță că a ieșit pozitiv, de nu vrea sa spună cum a iesit.

| Emmavesa explică (pentru Emilian65):

A ieșit tot negativ

| Emmavesa explică:

A ieșit negativ