anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am dat seama ca,sa gasesti,iti faci,sa i castigi increderea unei fete e destul de greu,deci,ce parere aveti de cei care isi fac prietene,se distreaza cu ele,le schimba mai des ca pe sosete,pana la varsta la care se hotarasc sa fie langa cineva tot restul vietii? Credeti ca asa iti traiesti mai mult viata,iti cercetezi un model, cam cum ai vrea sa fie femeia langa care vei stai toata viata? Adica vad ca e doar suferinta si jale in a incerca sa cuceresti pe cineva.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Soorin suntem poligamii,eu nu inteleg de ce ai vrea sa stai cu cineva cand sunt atatea fete in lumea de azi, imagineazati sexul cu o fata din alte rase, de ce sa te limitezi la o singura partenera o singura viata ai, in plus un mascul alfa e poligam, fetele alea nu au gasit ce vor, logic ca daca dau de sarantoci, pampalai ce sa faca cu ei, exista prostituate de ce nu apelezi la ele? e ceva perfect normal, de ce sa te milogesti dupa o fata cand banii rezolva totul? tu te uiti la telenovele?

| SkyPilot a răspuns:

Nu stiu daca aceia se schimba vreodata. Multi dintre ei se insoara din diverse motive, dar mai "calca pe alaturi". Eu as crede mai degraba ca doar se distreaza, nu o fac intentionat. E adevara ca le mai ramane cate ceva, invata sa aprecieze anuumite calitati la femei.

| peperonies a răspuns:

Pai ca sa iti dai seama cum vrei sa fie persoana langa care o sa stai toata viata treubuie sa incerci cat mai multe nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la urma toti sunt mizerabili orice ar face. ala care fu"e in stanga si in dreapta moare singur ca nu va avea o familie langa el. ala care sta cu o femeie mai toata viata o sa se plictiseasca de ea si ea de el, si o sa o fie o vreme cand o sa ii para rau ca nu a mai incercat si alte "gusturi". nimeni nu moare absolut fericit

| Xpressurself a răspuns:

Depinde de vocatii. depinde cat de mult efort depui ca sa-ti dezvolti anumite calitati. depinde cat de mult esti dispus sa renunti la tine si la mandria ta si sa prinzi curaj sa incepi sa vorbesti cu fetele, depinde cum stii sa zambesti unei fete...da, daca te desprinzi de turma protectoare a baietilor si te porti natural cu fetele, vorbesti cu ele, aflii ce le place, ce aveti in comun, ce fac ca sa se distreze, unde merg dupa ore.
daca le iubesti cu adevarat incat sa le faci sa rada si sa se simta bine cu tine, vei putea sa cunosti mai multe si iti vei da seama care este genul tau de fata care ti se potriveste cel mai bine.

e suferinta si jale doar cand esti egoist si in loc sa o faci cu ele o faci singur la rece in camera ta. vezi tu, masturbarea are dezavantaje foarte mari. obtii satisfactie sexuala imediata insa fetele ii simt, ii intuiesc pe cei care se gandesc doar la sex. cu acestia nu le place sa stea pentru ca sunt plictisitori, nu stiu sa se distreze, vor totul acum, repede, stau in umbra de unde pandesc ca lasii, nu au curaj sa lupte pentru ele chiar si daca trebuie sa se bata ( nu o lua ca pe un indemn). intr-adevar fetele stiu sa depisteze labarii, ii miros de la o posta.
banuiesc ca nu este vorba de tine. eu doar ziceam asa si pentru altii care citesc poate.
partea buna e ca in vreo trei luni, acesti lasi, daca isi baga mintile in cap incep sa prinda "puteri" si fetele observa ca nu se mai masturbeaza si incep sa se simta atrase de ei. uneori le dau un semn discret, un zambet, o privire scurta si suava. totul este incerci.

| Xpressurself a răspuns:

TOTUL este sa incerci. Atat. Chiar este TOT ce iti trebuie.