anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi e frica sa o fac cu iubitul meu desi tin la el si stiu ca si el la mine.dar mi e frica de o eventuala suferinta, am vazut atatea fete care au facut o si relatia lor nu a mai mers si dupa aia au suferit enorm.mi e frica sa nu ma atasez prea mult si dupa aia sa nu mai fin impreuna...voi ce credeti e mai bine dupa casatorie? dar nu stiu, nici sa astept atata n am rabdare.

17 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Tu cand cumperi pepeni nu-i incerci,ii iei pe cuvant?
Si daca descoperi acasa ca-i pepenele crud,ce faci,te duci inapoi la piata?
Imi cer scuze pentru analogia mea ieftina si lipsita de spirit crestin,dar e bine sa te asiguri ca omul de langa tine este perfect din toate punctele de vedere.
Alt mod sa afli nu ai,trebuie sa risti,indiferent daca vei castiga sau daca vei pierde.
Sa traiesti cu frica in san nu e normal,un act semnat de primar nu-ti garanteaza compatibilitatea cu omul iubit.
Dar ce vei face e alegerea ta, desi decat sa te intrebi "cum ar fi fost daca", eu as prefera "acum stiu".
Viata are nevoie de certitudini, o frica naste alte doua si toate la un loc, refuzul sa traiesti.
Hotaraste-te.

Răspuns utilizator avertizat
| greece12 a răspuns (pentru valioprea):

"cum adica omul de langa tine sa fie perfect din toate punctele de vedere? ce ai putea sa risti?"
La cum intrebi, inca n-ai descoperit diferenta dintre a face sex si a face dragoste sau ai fost insurat de vreo 50 de ori si n-ai vazut nici o diferenta,ceea ce nu m-ar surprinde.
O casnicie,simpatice user,se bazeaza SI pe compatibilitate,altfel ajungi sa te intrebi ce-are celalalt si n-ai tu,de ce cu el si nu cu tine,unde ai gresit si ce nu i-ai dat!
Precautia e fiul cel mare al intelepciunii, a spus-o Victor Hugo si-l prefer de mii de ori bisnitarilor de care pomeneai, imi sunt complet necunoscuti si ca personaje si ca fenomen.
Ca sa inchei, si eu cumpar pepenii fara sa-i incerc, dar port verigheta de prea multi ani ca sa confund marfa cu ambalajul.

| AnnaBebitza a răspuns (pentru valioprea):

Ai dreptatelaughing asa gandesc si eu.el tine la mine, se comporta frumos, suntem impreuna de 3 luni jumate.da nu stiu, ma gandeam si eu asa, ca nu cred ca o sa tina o viata.el are 23, eu 24. e mai mic, si prin urmare mai imatur decat mine, ma refer ca oricum nu are el ganduri de insuratoare de pe acum, in rest e f responsabil, a si lucrat, de scoala se ocupa, nu prea am ce sa ii reprosez, de finut e finut, ma apreciaza.

| AnnaBebitza a răspuns (pentru valioprea):

Si de multe ori am avut ocazia sa o facem si nu a insistat cu nimic ..desi am dormit impreuna pentru ca el a zis a vrut sa mi demonstreze ca tine la mine si vrea mai mult de atat si nu a insistat, nu am mers mai departe de niste mangaieri, stii tu desi el era tot ud si transpirat dar nici eu ca fata nu i am zis nimic desi eram pregatita si voiam sa o facem, iar ultima oara cand ne am vazut era cat pe ce sa o facem, totul era bine, eram in pat, o avea sculata maxim dar pe mine m a apucat sa i povestesc atunci despre altceva si nah i a murit, scuze pentru explicatiile exacte, dar vreau sa zic ca a fost f finut, a avut rabdare, nu s a enervat, indata avem si 4 luni..de cand suntem impreuna

| onasis1961 a răspuns:

Viata sexuala o incepi cand consideri tu ca esti pregatita si apoi n.o sa regreti.Sa fii iubita maxim!

| shadow72 a răspuns:

Vai penisu nostru... daca tine la tine te va aprecia mult mai mult daca faci pasul asta cu el.bine daca stai de o luna cu el exista riscul sa te lase

| AnnaBebitza a răspuns (pentru shadow72):

Suntem de 3 luni jumate.

| nesuferit a răspuns:

Cine crezi ca te asteapta pana dupa casatorie.

| mimiwewem a răspuns:

Bună. Fă-o când ești pregătită, și când nu ți-e frică. Dacă îți este teamă de o eventuală suferință, asigură-te că el te place îndeajuns, și așa el nu o să se gândească la o despărțire. Nu o fă doar dacă ții la el. Fă-o când îl iubești. După căsătorie? Așa e normal, însă eu nu te-aș sfătui atunci. Dacă nu sunteți compatibili după măritiș?

| Gαηαmα a răspuns:

Buna,eu spun sa te gandesti bine daca il "cunosti".e un pas important in viata. si daca nu esti sigura, ti-e frica si te gandesti ca dupa o sa suferi si nu o sa mai fiti impreuna..nu e bine.Trebuie sa fi pregatita, sa ai incredere multa in el sa il iubesti, sa simti ca te iubeste si sa simti ca iti doresti asta pentru ca e un om important pentru tine happy... faza cu casatoria nu cred ca o sa reusesti.

| andreeamihele a răspuns:

Pai iti dai seama daca el vrea doar asta de la tine sau nu prin faptul cum se comporta cu tine zi de zi. daca doreste sa aiba un contact fizic cu tine(te tine de mana, te saruta) inseamna ca merita sa incerci si nu vei regreta, dar daca este distant si rece..inseamna ca si asteptarile vor fii pe masura.

| FetitzaCuOchiAlbastrii a răspuns:

Daca crezi ca il cunosti atat de bine si sti cam totul despre el ai putea dar daca nu stii ce e in capul lui si ce ar vrea sa faca eu zic sa nu faci pentru ca nu sti ce se v-a intampla dupa.Asteapta persoana potrivita cu care sa faci chestia asta BAFTA

| Blondish19 a răspuns:

Dupa casatorie? ce varsta ai? a trecut demult perioada in care baietii asteptau fetele pana in noaptea nuntii wake up girl daca nu esti sigura ca te iubeste las'o balta o relatie din zilele noastre este facuta tocmai pentru lucrul acesta sa nu mai mearga la un moment dat nu o sa te mariti cu primul venit, primul poftit