Patetic,ce sa zic.Ar fi cazul sa te trezesti sa-ti deschizi ochii la fel si mintea, revino-ti in fire.In locul tau mi-as trage 2 palme sa ma trezesc de-a binelea m-as scutura ca dupa un vis si mi-as incepe o noua viata cu o alta persoana care sa ma inteleaga.
Nu mai am niciun prieten, nu mai am nimic... Pentru ca ei nu i-am spus niciodata nu si prietenilor mereu le ziceam nu cand era vorba sa fac ceva cu ea, si asa am pierdut cam tot.
Las-o! Ar trebui sa se bucure de performantele tale.Viata merge inainte si cu siguranta vei gasi persoana potrivita.
Cam aiurea! Dramatizezi tu prea mult! Fata e cam stupida! Daca vrea sa te intreaca nu trebuie sa se desparta de tine ci sa invete mai mult! Las.o in pace, nu cred ca te mai iubeste si inventeaza un motiv ori e proasta!
Din cate am inteles ai note bune asa ca nu vad de ce parintii tai te considera un esec. Niciodata nu am inteles de ce oamenii sunt afectati de vorbe/fapte la care are putea sa intoarca spatele si sa mearga mai dreptate. Gandeste-te ca sunt alte persoane cu necazuri mai mari ca ale tale si nu dramatizeaza atata. Fete mai sunt, iar daca ea s-a comportat in felul asta cu tine ar fi trebuit sa te descotorosesti de ea cat mai raepede cu putinta. Acum analizeaza ce ai scris, te-ai lasa de scoala pentru o persoana care nu pare sa de-a 2 bani pe tine? Eu cred ca nu e cazul. Iti urez mult noroc si incearca sa treci peste.