anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nevoie de ajutor chiar nu mai stiu ce sa fac... Am fost impreuna 1 an si ne cunoastem de 2. A fost totul frumos pana a inceput iar scoala anul asta (clasa a 12-a) si se tot certa cu mine pe seama notelor, daca luam nota mai mare ca ea la orice materie, nu conta ca nu stia deloc materia se supara si imi spunea ca gata s-a terminat apoi tot ea isi cerea scuze era totul frumos pana azi. tot asa pe o materie ca imi iese media cu un punct mai mare ca ea, de parca ar ajuta cu ceva mediile, ba chiar i-am zis profesoarei ca in loc sa am 9 in lucrare cat a trecut, i-am zis ca am 5 si 5 a pus si degeaba... daca nu e scoala totul e frumos si perfect. O iubesc mai mult ca orice pe lumea asta dar ea nu vede asta si ea mi-a demonstrat ca ma iubeste mai putin cand vine vorba de asta, doar mai rau ca orice, mainile imi sangereaza, am cedat fizic si psihic, nu stiu cum voi trece seara asta ca de data asta sigur am atins ceva. Acum m-a facut ca toate alea, m-a jignit si ea zice ca ar fi proasta daca s-ar mai impaca cu mine, dupa ce m-a ranit atat de tare imi spune sa dorm ca si cum nimic nu s-a intamplat dar asta nu schimba situati dintre noi, ea tot nu vrea sa ma mai vada. I-am zis ca de luni renunt la scoala daca asta o face fericita si sunt sigur ca o sa fac asta daca mai apuc ziua de luni simt ca nimic nu are rost, e a doua oara cand se termina prost dintr-un motiv stupid si parintii nu ma ajuta (oricum am 18) pentru ei sunt cel mai mare esec, si iubita mi-a zis ca pentru ea sunt un esec. Daca pentru toti cei pe care ii iubesc sunt un esec de ce sa mai exist pe lumea asta? De ce sa plang doar eu? Nu mai pot sunt la limita. Cine a spus ca lumina de la capatul tunelului e alba se inseala, ea e neagra cu nuante de rosu. Ce ati face in locul meu? Nu merge varianta cu treci mai departe, am fost impreuna peste tot, am fost ca o familie la propriu, am dormit unul la altul, am petrecut cate o luna doar noi doi. e prea greu, ochii mi se inchid treptat si o oboseala crunta ma cuprinde in momentele astea.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Patetic,ce sa zic.Ar fi cazul sa te trezesti sa-ti deschizi ochii la fel si mintea, revino-ti in fire.In locul tau mi-as trage 2 palme sa ma trezesc de-a binelea m-as scutura ca dupa un vis si mi-as incepe o noua viata cu o alta persoana care sa ma inteleaga.

| NoNameo a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nu mai am niciun prieten, nu mai am nimic... Pentru ca ei nu i-am spus niciodata nu si prietenilor mereu le ziceam nu cand era vorba sa fac ceva cu ea, si asa am pierdut cam tot.

| MskDesign a răspuns:

Las-o! Ar trebui sa se bucure de performantele tale.Viata merge inainte si cu siguranta vei gasi persoana potrivita.

| NoName0x0 a răspuns:

Cam aiurea! Dramatizezi tu prea mult! Fata e cam stupida! Daca vrea sa te intreaca nu trebuie sa se desparta de tine ci sa invete mai mult! Las.o in pace, nu cred ca te mai iubeste si inventeaza un motiv ori e proasta!

| Hazzard a răspuns:

Din cate am inteles ai note bune asa ca nu vad de ce parintii tai te considera un esec. Niciodata nu am inteles de ce oamenii sunt afectati de vorbe/fapte la care are putea sa intoarca spatele si sa mearga mai dreptate. Gandeste-te ca sunt alte persoane cu necazuri mai mari ca ale tale si nu dramatizeaza atata. Fete mai sunt, iar daca ea s-a comportat in felul asta cu tine ar fi trebuit sa te descotorosesti de ea cat mai raepede cu putinta. Acum analizeaza ce ai scris, te-ai lasa de scoala pentru o persoana care nu pare sa de-a 2 bani pe tine? Eu cred ca nu e cazul. Iti urez mult noroc si incearca sa treci peste.