Salut,
Sunt fel si fel de femei, ca si barbati.
Tu ai sta cu o femeie de care nu esti atras fizic? Banuiesc ca nu.
Exceptii ar fi daca ai avea anumite avantaje, la fel si ele.
De mila nu se poate, doar de nevoie.
Fiecare isi vede interesu in situatii de genu.
Mai, mai, ce intrebari va framanta! Cred ca fiecare femeie are o parere despre un barbat si nu cred ca ar sta cu el daca ceva nu o atrage la el. Poate pentru bani insa in zilele noastre femeile sunt destul de independente si nu cred ca s-ar mai complacea in astfel de situatii. Apoi mai este ceva: traumele produse de om altui om trec foarte greu, iar pentru unii sunt pentru totdeauna. De aceea atrag atentia ca oamenii sa se respecte unii pe altii, sa fie iubire intre noi, credinta, intelepciune insa e din ce in ce mai rar sa le revad. Chiar si aici vad unele chestii care ma surprind in mod negativ si realizez ca OMUL a decazut total din capul piramidei si ar fi cazul sa realizam acest lucru si sa ne ridicam altfel suntem pierduti! Voi mai aveti timp sa va reintoarceti pe calea cea dreapta, daca o vreti! Sunt cazuri care nu mai au intoarcere cu ajutor pamantean insa pentru divinitate nimic nu-i imposibil. Numai bine!
Daca nu exista atractie fizica, atunci sigur exista atractie pentru portofel. Stii tu fufele alea care stau cu bosorogi doar pentru ca au bani
Bai frate dar tu crezi că faţa e singurul lucru care contează într-o relaţie?
Nu,conteaza si inaltimea, bratele musculoase, patratelele, personalitate de barbat
Ei s-o crezi tu. De exemplu cunosc un bărbat de 1, 65 sau pe-acolo şi urât şi gras şi tot s-a însurat pe la 20 şi ceva de ani. Sau altul care are 1, 70 şi gras şi s-a însurat cu una mai înaltă şi foarte frumoasă. Şi nu este bogat niciunul din ei. Dar dacă au ştiut cum să se comporte cu ele le-au câştigat. Dacă stai şi-ţi plângi de milă nu te mai însori tu.
Si eu cunosc multi pitici, urati dar cu multe milioane in conturi, normal ca nu o sa ma insor nu vreau sa devin provider, intretinator de tarfe
Tu sti cata incredere am eu in fete? te cred asa e, va plac pitici, urati si cu mica
Majoritatea femeilor deja nu prea mai arata atat de bine dupa 30-35 de ani.
Eu vorbesc de altceva, femeile vad asa barbati barbati frumosi=curvari, barbati buni de o relatie provider, baiat cuminte aia cuminti sunt fratii lor pana in 30 de ani apoi fac o familie cu ei ca se implineasca, dar ele tot la aia frumosi viseaza, studiile imi confirma afirmatia, fanteziile femeilor sunt cu barbati frumosi nu cu majoritatea barbatilor, in lipsa atractiei nu e iubire doar interese atat
Man cum arati tu ma indoiesc de asta, dar posibil va spune nu ma bag cu asta ca nu ma place sau e curvar, inteligenta nu atrage pe cineva fizic, nu isi intra penisul in erectie cand scrie o tocilara o ecuatie find si urata si invers
Man nu toti placem o fata, dar anumite trasaturi sunt universale
Stabilitatea financiara. Daca are stabilitate financiara e si cea mai buna gospodina si cea mai buna ***** in pat si cea mai lady in societate.
Succes!
Gândirea ta e oarecum adevărată, dacă vorbim de fetite de maxim 23 de ani.
De pe la 25 de ani în sus, poate 30, crede-mă că o femeie singură n-o să dea doi bani pe cum arati tu de fapt atata timp cât te place pe tine ca om, felul tau de a fi, de a vorbi si toate lucurile in afara de aspectul fizic.
Șii vorba aia cu "Femeia trebuie sa fie frumoasa, iar barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu'" spusa de batrani? E oarecum adevărată. O femeie singură pe la 30 de ani va căuta pe cineva cu care să poate să intemeieze o familie, nu pe cineva care are pătrătele si e prost de dă în gropi.
Si da, aspectul fizic contează totusi si el, dar nu la fel cât contează felul tău de a fi si toate ca caturile legate de asta. Deci Ray, dacă in timpul in care ai repetat aici si ai crezut ca femeile vor musculosi inalti cu patratele ai fi lucrat la tine, ai fi fost acum in Hawaii cu o blondă, pe banii ei.