anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu pot sa inteleg "barbatii" care isi bat nevestele, adica daca nu va mai intelegeti despartiti-va domne', ce-i asa mare lucru? De ce trebuie sa recurga la violenta?!? Tot timpu' auzi in jurul tau ca nu stiu cine si-a batut nevasta, si si mai si, oameni rad pe seama asta si zic :"lasa ca a meritat, sa-si tina gura altadata" straight face
Ce minte au oameni astia?!? Daca iti domini sotia/prietena prin violenta te crezi Hercule sau ce? Asta nu te face barbat.Si mai grav este ca de obicei femeile nu au curajul sa riposteze, pai poate sa fie el mare, dar de ce sa-i permita? Ii da una la oo si una sub barbie si doarme baiatu' pana dimineata linistit pe covor.Si mai sunt alcolistii aia ce's tot timpu' cu berea in mana si tigarea in gura, de parca si-ar lua oxigen din tigaria aia si ei is negri si la fata de la atata nicotina si cu burta de la bere pana la genunchi de ti se face scarba cand ii vezi, daca esti betiv dovedesti ca esti barbat?
Putini oameni educati (cu adevarat) sunt luati peste picior de toti cretini, dar ne asteptam sa avem o tara civilizata...
Nu am stiut la ce categorie sa postez asa ca am scris la Dragoste&Sex, ca s-asa e plin de intrebari stupide.

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

În ziua de azi există mai multă destrăbălare, despărțiri, abandonuri, violență...dar și educație, în schimb, cine să țină cont? Cunosc multe cazuri în care părinții în vârstă nu au avut parte de violență în căsnicie, însă băieții acestora au ajuns să-ți bată atât copiii cât și soția...mai ales soția.
De ce am zis asta? Pentru că mulți zic : fac ce văd în familie. E greșit totuși, deoarece cei care au trecut prin violență, certuri, jigniri...nu vor mai dori să aibă parte de așa ceva.
Femeile nu mai sunt prețuite, ci bătute, jignite, maltratate, unele chiar ajung să cedeze psihic...și asta pentru că stau până nu mai pot. Majoritatea suportă pentru copii, asta fiind o mare prostie. Stând lângă un mizerabil care te bate, îi tragi după suferință și pe copii...îi bagi în gura leului, la bătaie, violență.
Și acum să revenim la ce am zis, sunt unele pentru care nu mi-ar părea rău dacă le-aș vedea bătute! Sunt femei care înșeală și își bat joc de familie, își părăsesc copii, ori îi lasă tatălui...să nu mai vorbim de leprele care îi abandonează la naștere...astea prinse în cui și să arunci cu pietre în ele!
Dar te doare sufletul pentru o femeie care ar face orice pentru copii, pentru bărbat, pentru persoanele pentru care și-ar da viața. Ajunge bătută, părăsită...ea cu ce a mai greșit?
Și de aici vine scârba mea pentru bețivi, șmecheri cu curve și țărani proști fără pic de compasiune, niște jeguri, șobolani!

Apropo, ai zis ceva de băieți răi... alea-s tâmpite ori curve. O femeie care vrea să-și întemeieze o familie și să-și vadă de treburile ei, are nevoie de un bărbat protector, muncitor și care să o prețuiască. Și pe ăsta îl alege! Chiar dacă unii se schimb pe parcurs și devin gunoaie.

26 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Așa sunt ei mai încuiați : femeia trebuie bătută pentru a sta potolită. Așa era din bătrâni. Și dacă stai să te gândești, femeile erau mai la casa lor pe atunci, îi așteptau acasă, găteau, aveau grijă de copii...ei la bar mai mult. Și cine e de vină? Tot femeile...

Cu toate astea, nu le scuz și nu le apăr pe cele care își părăsesc pruncii, familia.

| NuMaContrazice a răspuns (pentru h3r):

Sunt de acord, dar in ziua de azi exista EDUCATIE, sau asa vreau eu sa cred...
Totusi, multi au "ramas in urma"...

| NuMaContrazice a răspuns (pentru h3r):

Total de acord cu tine...din pacate nu putem schimba lumea.
Dar sti cum se spune " daca vrei sa schimbi ceva incepe cu tine."
Tu nu trebuie sa schimbi nimicwinking

| h3r a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Important e să fim sănătoși, să avem șansa să iubim și să ne construim un viitor pentru a ne pune în aplicare „sentimentele, perspectivele", ceea ce am schimba la alții și ceea ce am face noi fără regrete.

>big grin

| igrek a răspuns (pentru h3r):

Așa te vreau fata mea!

| h3r a răspuns (pentru NuMaContrazice):

În ziua de azi există mai multă destrăbălare, despărțiri, abandonuri, violență...dar și educație, în schimb, cine să țină cont? Cunosc multe cazuri în care părinții în vârstă nu au avut parte de violență în căsnicie, însă băieții acestora au ajuns să-ți bată atât copiii cât și soția...mai ales soția.
De ce am zis asta? Pentru că mulți zic : fac ce văd în familie. E greșit totuși, deoarece cei care au trecut prin violență, certuri, jigniri...nu vor mai dori să aibă parte de așa ceva.
Femeile nu mai sunt prețuite, ci bătute, jignite, maltratate, unele chiar ajung să cedeze psihic...și asta pentru că stau până nu mai pot. Majoritatea suportă pentru copii, asta fiind o mare prostie. Stând lângă un mizerabil care te bate, îi tragi după suferință și pe copii...îi bagi în gura leului, la bătaie, violență.
Și acum să revenim la ce am zis, sunt unele pentru care nu mi-ar părea rău dacă le-aș vedea bătute! Sunt femei care înșeală și își bat joc de familie, își părăsesc copii, ori îi lasă tatălui...să nu mai vorbim de leprele care îi abandonează la naștere...astea prinse în cui și să arunci cu pietre în ele!
Dar te doare sufletul pentru o femeie care ar face orice pentru copii, pentru bărbat, pentru persoanele pentru care și-ar da viața. Ajunge bătută, părăsită...ea cu ce a mai greșit?
Și de aici vine scârba mea pentru bețivi, șmecheri cu curve și țărani proști fără pic de compasiune, niște jeguri, șobolani!

Apropo, ai zis ceva de băieți răi... alea-s tâmpite ori curve. O femeie care vrea să-și întemeieze o familie și să-și vadă de treburile ei, are nevoie de un bărbat protector, muncitor și care să o prețuiască. Și pe ăsta îl alege! Chiar dacă unii se schimb pe parcurs și devin gunoaie.

| Phoenixstar02 a răspuns:

Barbatii care lovesc femeile nu se pot numi nici macar animale, niciodata un mascul nu o sa isi raneasca intentionat partenera, din contra o va apara si isi va apara familia. Din pacate am lucrat cu astfel de femei abuzate si cateodata imi e ciuda pe ele... vorbesc cu tine, se plang de ce se intampla, dar nu fac nimic, nu pleaca de langa ei si mai mult de atat ele chiar raman indragostite de acele brute. Si sincera sa fiu niciodata nu le-am inteles, eu una nu suport nici macar sa se ridice tonul la mine, as inebuni daca ar trebui sa traiesc in teroarea in care traiesc ele...

| NuMaContrazice a răspuns (pentru Phoenixstar02):

Pana la urma ....cu toti stim ca femeile sunt atrase de barbatii "rai", asa ca si-o cam cauta si ele, dar tot nu pot sa-mi dau seama cum stau asa sa ia bataie, fara sa faca nimic...

| yumary a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Cati ani ai?

| Phoenixstar02 a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Mai, pe mine una niciodata nu m-au atras baietii rai, am evitat mereu sa ajung in cercuri dubioase. Problema cu cele care cauta cu disperare baieti rai e ca nu se vor schimba niciodata...cel mai probabil au trait intr-un medic defect, am crescut spunand ca toti barbatii fac x lucru si isi vor cauta inconstient un partener care sa satisfaca aceasta credinta.

| NuMaContrazice a răspuns (pentru yumary):

Nu conteaza varsta...nu sunt nici macar major inca...

Răspuns utilizator avertizat
| MetalHead04 a răspuns:

Se cred smecheri,aia ii prostia lor,noi suntem egale barbatului, nu stiu de ele, saracele, dar eu as riposta, nu de alta dar merita.

| Aimèeeee a răspuns:

Se spune ca gelozia e o boala, cam asa in cazul "betivilor" doar ca boala lor are mai multe cauze. happy

| yumary a răspuns:

Da ai dreptate in totalitate
Sunt o gramada de femei abuzate fizic de barbati si asta nu e corect deloc.
Dar asta e viata, se simt superiori fata de femei dar in alcelasi timp nu pot trai fara ea oh go on
Si ce este si mai ciudat este ca nimeni nu pare sa faca nimic pentru aceste femei...
Si in legatura cu ce ziceai tu cu lovitul la "oo" crezi ca e asa simplustraight face. daca mai e si o gorila iti dai seama ca n-ai sanse...

Pai nu e asa de simplu' da ce sa faca, sa il lase sa o bata? Crede-ma ca si o femeie poate omori un barbat dintr-o singura lovitura care nu trebuie sa fie nici foarte puternica, dar nu vreau sa dau idei sau sa spun unde se loveste...din pacate in zilele noastre multi barbati sunt niste badarani prosti si incuiati.Si eu sunt de sex M dar nu mi-as demonstra niciodata forta lovind o femeie/fata care e mult mai slaba decat mine.Asa mai bine o lasi in plata Domnului.Acum sunt la tara, si am avut ocazia sa dau de multi cretini d'astia ce isi bat nevestele, si nu ca ar face ele ceva, dar se duc in sat, beau ca porci se imbata se bat si cel care i-a bataie se duce acasa nervos si de nervi isi bate nevasta ca n-a fost el in stare sa-i tina piept adversarului....si uneori nevasta ajunge si ea sa isi verse nervii pe copii.
Unii oameni sunt mai rai ca animalele ...incep sa ma conving de treaba asta tot mai mult pe zi ce trece...

| NuMaContrazice a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Si bineinteles ca nu doar la tara se intampla asa ceva, si la oras in egala masura.

Ai mare dreptate si imi place sa vad un baiat cu gandirea asta. BRAVO!
Dar acum vin eu iti spun :
Sunt cascate ca altfel nu pot sa le numesc carora le place sa incaseze pumni, palme, picioare de la partenerii lor! Eram pe strada cand am vazut o scena de genul asta.[era unu care o batea pe una in plina strada aia nu facea absolut nimic primea palme, daca cadea se ridica si el continua incontinuu] oamenii au inceput sa tipe la el sa se opreasca, altii il injurau..etc.Atunci ea s-a ridicat[era jos] s-a sters pe fata [ii curcea sange din nas] si a inceput sa ii ijure pe saracii oameni ca de ce se iau ei de sotu ei, sa isi vada de treaba ..am rama "straight face".Si-au dat seama oamenii ca ii proasta de bubuie si ca-i place sa manance bataie la greu, el nu era beat numa ca are idei fixe si o bate mai mereu, ea se plange fata de altii dar daca cineva ii ia apararea tipa, urla la ei...I-a mai dat barbasu vreo 2 palme si au plecat din strada...
PENIBIL ....Deatunci cred ca unii barbati sunt in totalitate lisiti de inima, blandete si minte.

| yumary a răspuns:

Imi pare rau pentru greselile de exprimare. e tarziu happy

Da, stiu ca mai sunt si unele proaste care isi "iubesc" sotisorul chiar daca si-o iau in bot zilnic.Dar celelalte sunt prea traumatizate si le e frica sa se duca la politie sa caute ajutor.

Mare adevar graiesti kiss

Poate....doar ca nu graiesc...scriu laughing

Eee laughing na

| SeeDifference a răspuns:

Nici eu nu-i inteleg, da ce sa facem traim in Romania!

| yumary a răspuns (pentru SeeDifference):

Si thinking crezi ca numa in Romania femeile sunt batute...

| SeeDifference a răspuns (pentru yumary):

NU!

| igrek a răspuns:

Țară mai bună? Visează. N-o vei avea.
Oricum în România sunt cele mai multe abandonuri...dar violență cred că peste tot există.
Prost să fii să zici că ești bărbat dacă spargi în bătaie o femeie.