Nu, eu nu as merge niciodata la o prostituata. Stiind ca a fost cu atatia barbati, o privesc ca pe un cos de gunoi si mi-e pur si simplu scarba sa o ating.
Ai fi mult mai fericit daca pe viitor ai alege sa respecți planul Creatorului si sa faci sex numai după căsătorie. Creatorul a creat bărbatul sa protejeze o feme, sa își asume responsabilitatea unei familii, sa fie tata, nu sa se folosească de o femeie pentru a obtine o placere vinovata si injositoare si pentru el si pentru ea.
Plin de sfinti in raspunsuri care ti au pierdut si ei virginitatea la ele dar nu ar merge
Sper ca ai folosit prezervativ, ca prostituatele astea indiferent cat de elegante sunt, tot sunt pline de BTS-uri.
În primul rând, analizele. Aia trebuie să faci, cu cât mai repede, cu atât mai bine.
Nu, nu ai respect fata de propria persoana daca trebuie sa platesti pentru sex. Asta arata disperare si probleme
Niciodată! Mai bine mă calcă mașina!
Nu recomand nimănuia nici pe gratis să nu faceți o așa prostie gravă! Vă puteți îmbolnăvi grav! Și va distrugeți sufletul!
Nu as merge niciodata, mai bine ramai vir**n de cât să mergi la așa ceva..sa fim serioși de ce ai merge?
Ai folosit protecție nu? Sa nu fii luat vreo boala sau ceva.
anonim_4396 întreabă:
antrebarisiraspunsuri întreabă: